OD NJEGA SE OČEKUJE DA PODIGNE KVALITET NAPADA: Stefanović je na obostrano zadovoljstvo dogovorio saradnju sa klubom!


IZVOR: Milan Đorđević - 13.02.2024 | 20:36


Za vikend nova provera, ovoga puta rival će biti sastav Plantaže.

Foto: FK Lemind 1953
OD NJEGA SE OČEKUJE DA PODIGNE KVALITET NAPADA: Stefanović je na obostrano zadovoljstvo dogovorio saradnju sa klubom!

Odličan prvi deo sezone je iza ekipe Leminda 1953, što je dovelo do toga da uprava "mirno" odradi zimski prelazni rok, ali je isto tako i sam plasman privukao igrače da lakše prihvate ponudu za transfer.

Predsednik Nenad Krstić sa svojim saradnicima u proteklom periodu dogovorio je saradnju sa tri nova fudbalera, redom su u dres tima iz Leskovca stizali Strahinja Mitić, Nikola Petrović i Jovan Tasić, međutim tu nije bio kraj pojačanjima. 

Uprava kluba je dosadašnjim novajlijama očajala odbranu i sredinu terena, i sada je došlo vreme za jačanje napada. Cilj da poveća efikasnost u drugom delu sezone imaće dobro poznato lice jablaničkog okruga, a i šire, reč je o iskusnom Igoru Stefanoviću (36).

Stefanović je bio dugogodišnji želja čelnih ljudi kluba, ambicije igrača i Leminda su se napokon poklopile ove zime, i saradnja je na obostrano zadovoljstvo dogovorena. Stefanović je prve fudbalske korake napravio u Slogi iz Leskovca, zatim je svoj talenat dokazao i u Jedinstvu iz Grdelice i OFK Moravi, odakle i dolazi u redove člana Jablaničke okružne lige.

Foto: FK Lemind 1953

Novo zimsko pojačanje

Igor važi za pravog vođu ekipe, ne plaši se situacije u kojoj treba preuzeti odgovornost, i u većini slučajeva jako voli da završava akcije svog tima. Uglavnom je on taj koji šalje loptu u mrežu rivala, ali mu nije strana ni uloga asistenta. Svojim velikim iskustvom svi u klubu veruju da će napad na proleće biti ubojitiji, i da će upravo Igor golovima doneti bodove za sam vrh tabele.

Sastav Leminda trenutno se nalazi u pripremnom periodu za nastavak prvenstva, u sklopu priprema odigrane su za sad i dve prijateljske utakmice, u kojima su igrači zabeležili polovičan učinak, pobedu i poraz.

BONUS VIDEO: