SPORTSKA ROMANTIKA: Šta zna Srpska liga šta je ljubav prema klubu - obećanje je ispunjeno, kod kuće je najlepše!


IZVOR: Milan Đorđević - 19.12.2023 | 19:08


Kapa dole momak!

Foto: Privatna arhiva Uroša Trifunovića
SPORTSKA ROMANTIKA: Šta zna Srpska liga šta je ljubav prema klubu - obećanje je ispunjeno, kod kuće je najlepše!

Tim iz Bogatića vratio se nakon dve godine u Međuopštinsku ligu Mačva, gde se trenutno nalazi i gde je tokom jeseni pružio sasvim solidne partije.

Omladinac će zimsku pauzu provesti na deobi treće pozicije na tabeli sa 23 osvojena boda, jedan manje u odnosu na drugoplasirani tim na tabeli. Ekipa iz Bogatića zabeležila je sedam trijumfa, dva remija i četiri poraza, što je odličan rezultat, ako se zna da je reč o prošlogodišnjem članu nižeg ranga.

Što se tiče igračkog kadra, prva promena viđena je pre par dana kada je Janko Rakić odlučio da napusti Omladinac, on će u predstojećem periodu braniti boje ekipe Gorki (Glušci). Uprava kluba je brzo reagovala, i već je dovela prvo pojačanje. 

Uroš Trifunović (20) nakon dve i po godine provedene u redovima Mačve 1929 iz Bogatića, odlučio je da obuče dres Omladinca. Trifunović je igrač sa ogromnim iskustvom, nastupao je u srpskoligaškom karavnu, kao i u zonskom rangu takmičenja, uspeo je da zabeleži 53 nastupa.  POGLEDAJ GALERIJU

Kroz kadetski i omladinski staž bio je član novosadske Vojvodine i beogradskog Internacionala. Trifunović je od malena uz Omladinac, obećao je da će pomoći plavo-belom timu na terenu, i to obećanje je sada došao da ispuni. Nema sumnje da će Uroš biti veliko pojačanje za nastavak prvenstva, dobro poznaje većinu igrača i jako brzo će se uklopiti u kolektiv.

BONUS VIDEO: