"JARČEVI" SE VRATILI NA POBEDNIČKI PUT: Igrači Sevojna se revanširali ekipi iz Nove Varoši za poraz iz prvog dela prvenstva!


IZVOR: Milan Đorđević - 06.05.2023 | 10:32


Pobeda posle preokreta domaćeg tima.

Foto: FK Sevojno
"JARČEVI" SE VRATILI NA POBEDNIČKI PUT: Igrači Sevojna se revanširali ekipi iz Nove Varoši za poraz iz prvog dela prvenstva!

U okviru 21. kola Zone zapadno-moravske ekipa Sevojna ugostila je sastav Zlatara iz Nove Varoši, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:1.

Sastav Sevojna je u ovaj duel ušao sa četvrtog mesta na tabeli i 36 osvojenih bodova, dok je Zlatar sa pet bodova manje bio na osmoj poziciji u ligi.

Prvih 40 minuta meča proteklo je bez većih prilika na obe strane, ali su u poslednjih pet minuta pred odlazak na pauzu postignuta dva gola.

Gosti su u 40. minutu nakon odlične akcije braće Čkonjevića, Veljka i Dušana stigli do prednosti, realizacija je pripala Đorđu Kovačeviću, 1:0 za Zalatar.

Samo tri minuta kasnije u kaznenom prostoru gostiju oboren je Ivanović, glavni sudija na meču, Andrija Belić je pokazao na belu tačku.

Siguran realizator najstrožije kazne za Sevojno bio je Nenad Cvetković, za konačnih 1:1 posle prvih 45 minuta igre.

Foto: FK Sevojno

U Sevojnu je sve pod konac

Posle samo sedam minute igre u nastavku viđen je totalni preokret na susretu. Baranac je uputio odličnu loptu u kazneni prostor protivnika, a na nju odlično reaguje Branko Radović i glavom je šalje u mrežu mladog golmana Čakarevića, 2:1. za Sevojno.

Imali su domaći prilike u nastavku preko Marinkovića i Davidovića, ali promene rezultata nije bilo.

U 72. minutu opet centaršut, ovoga puta Ivanovića, a loptu glavom do mreže sprovodi Filip Davidović, 3:1 za "Jarčeve".

Do poslednjeg sudijskog zvidžuka viđene su dve odlične solo akcije Veljka Čkonjevića, ali je golman domaćih, Vladimir Krća bio na visini zadatka.

Sevojno - Zlatar (Nova Varoš) 3:1 (1:1)

Sevojno: Krća, Nedović, Stranjaković, Baranac, Davidović, Bralušić, Cvetković, Ivanović (od 83' Žunić), Marinković, Radović, Stanić (od 76' Ristanović)

Zlatar: Čakarević, Grbović, Gujaničić, Gordić, Otašević (od 90' Jelić), Kovačević, D. Čkonjević (od 57' Tomić), Purić, Selmanović, V. Čkonjević, Topalović

U sledećem kolu Sevojno gostuje ekipi Jedinstvo Putevi iz Užica, dok sastav Zlatara dočekuje Lazaricu.

BONUS VIDEO: