NEČIJE MALO, NEKOME ZNAČI MNOGO: Velikan iz Ljutice Bogdana uputio donaciju sportskom kolektivu iz Sopota - na "Parku Vukova" stasavaće nove zvezde srpskog fudbala!


IZVOR: Vladimir Vorih - 10.03.2023 | 08:12


U narednom periodu klub će lakše funkcionisati.

Foto: FK Crvena zvezda
NEČIJE MALO, NEKOME ZNAČI MNOGO: Velikan iz Ljutice Bogdana uputio donaciju sportskom kolektivu iz Sopota - na "Parku Vukova" stasavaće nove zvezde srpskog fudbala!

Početkom XXI veka Fudbaslki klub Sopot bio je standardni član beogradske grupe srpskoligaškog karavana. Međutim, krajem druge decenije novog milenijuma usledile su finansijske poteškoće i ekipa je morala da se vrati u najniži rang domaćeg fudbala i uzme učešće u okviru Opštinske lige Sopot.

 

Danas se klub uglavnom bazira na mlađim kategorijama koje ostvaruju zapažene rezultate i koje iz godine u godinu izbacuju buduće zvezde srpskog fudbala, a to je prepoznao i gigant sa "beogradske Marakane".

Predsednik Fudbaslkog kluba Crvena zvezda, Svetozar Mijailović je u ime crveno-belih donirao ekipi iz Sopota deset fudbalskih lopti koje će svakako klubu omogućiti bolje uslove rada u narednom periodu.

Rukovodstvo Sopota je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici uputilo zahvalnicu Svetozaru Mijiloviću i sportskom kolektivu sa najećeg srpskog stadiona, uz napomenu da će i ubuduće na popularnom "Parku Vukova" stasavati igrači koji će proneti slavu srpskog fudbala.

Foto: FK Sopot

Pionirska selekcija kluba sa "Parka Vukova"

 

Treba napomenuti da je ekipa Sopota prethodnu 2021/22 sezonu okončala na četvrtoj poziciji Opštinske lige Sopot sa skorom od 15 pobeda, tri remija i šest poraza, ali je odlučeno da u novoj sezoni seniorski sastav ne započne takmičenje i da se klub posveti radu sa mlađim kategorijama.

 

BONUS VIDEO: