OTVORIĆEMO ŠAMPANJAC NA KRAJU PRVENSTVA: Fudbaler Kikinđana ne krije zadovoljstvo nakon susreta sa ekipom iz Adorjana!


IZVOR: Vladimir Vorih - 21.02.2023 | 22:02


Kikindski fudbalski kolektiv nalazi se na utabanim stazama uspeha.

Foto: OFK Kikinda
OTVORIĆEMO ŠAMPANJAC NA KRAJU PRVENSTVA: Fudbaler Kikinđana ne krije zadovoljstvo nakon susreta sa ekipom iz Adorjana!

Fudbaleri OFK Kikinde prethodnu jesen okončali su na liderskoj poziciji Vojvođanske lige Istok. Sportski kolektiv iz severnobanatskog okruga nalazi se na dobrom putu ka povratku u vojvođansku grupu srpskoligaškog karavana, a u tom cilju klub odigrava kontrolne utakmice kako bi ekipa što uigranij dočekala nastavak sezone.

 

U subotu 18. februara kikindski crveno-beli odigrali su pripremni susret sa ekipom Tise iz Adorjana na igralištu Fudbalske akademije "Njerš Ištvan" u Totovom Selu i golovima Reljića, Ivanovića i Vilovskog ostvarili su ubedljiv trijumf rezultatom 3:1.

Nakon meča, strelac prvog pogotka za Kikinđane, Milan Reljić je izjavio:

- Naporno treniramo, akcenat je na fizičkoj spremi, prošle sedmice radili smo i na taktičkim detaljima i izgledali odlično protiv snažnog rivala iz Adorjana - istakao je Reljić za "Sportski žurnal", a zatim se osvrnuo i na očekivanja vezana za nastavak sezone:

- Bez obzira ko će da zaigra na startu proleća, gledaoci će da vide agresivnu i aktivnu OFK Kikindu. Podižemo formu, motivisani smo i željni takmičarskog fudbala i siguran sam da ćemo naplatiti veliki rad ove zime i na kraju prvenstva otvoriti šampanjac, za povratak u društvo srpskoligaša.

Foto: OFK Kikinda

Sledi duel u Adi

 

Do kraja priprema za nastavak sezone, ekipu OFK Kikinde očekuju još dva kontrolna susreta. U sredu 22. februara Kikinđani će odigrati meč protiv AFK-a u Adi, a u subotu 25. februara na programu je generalna proba pred prolečnu premijru. Na grasdkom stadionu u Kikindi gostovaće ekipa Sente.

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru istočne grupe vojvođanskog fudbala, OFK Kikinda u prvom prolećnom kolu dočekuje Crvenu zvezdu iz Ruskog Sela.

 

 

 

BONUS VIDEO: