DEDA MRAZ SE ZAISTA POTRUDIO: U Voji Gačiću nemaju dilemu - NAPADAMO viši rang!


IZVOR: Republika - 04.01.2023 | 12:45


Sklapa se ozbiljna fudbalska priča od koje se očekuje da već krajem meseca maja rezultuje velikim ostvarenjima.

Foto: FK Voja Gačić
DEDA MRAZ SE ZAISTA POTRUDIO: U Voji Gačiću nemaju dilemu - NAPADAMO viši rang!

Rukovodstvo kluba tokom zimske pauze radim punom parom. Spisak pojačanja sve je duži i sa punim pravom se može reći da se na obalama Tamiša formira respektabilan sastav koji već sada po sastavu rostera prevazilazi rang takmičenja u kojem se nalazi.

 

Fudbalski klub Voja Gačić iz Pančeva u pauzi između dva dela šampionata u okviru Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, već je angažovao nekolicinu fudbalera. Crveno-plavu opremu već su zadužili Miloš Ćirić, Marko Božić, Saša Kosorić, Nenad Okuka, Ivan Kotlajić i najtalentovaniji fudbaler opštine Opovo Gusti Ivanov, ali rukovodstvo kluba se na tome ne zaustavlja.

O aktuelnoj situaciji u klubu tokom zimske pauze, razgovarali smo sa prvim čovekom kluba, Miodragom Gačićem:

- Radili smo aktivno od kako je okončan jesenji deo prvenstva. Cilj nam je bio da napravimo tim koji će biti konkurentan u odnosu na prvi deo šampionata. Počeli smo razgovore sa svakim igračem pojedinačno i sa momcima koji su prvo dobri ljudi i koji poštuju sve ono što činimo za jedan mlad klub. Napominjem da su momci došli bez ikakve nadohnade, već na jednu lepu priču i porodičnu atmosferu koja spaja i gde je drugarstvo iznad svega. Doveli smo igrače na mestima koja su nam škripila i ne sumnjam da će biti velika pojačanja i da će i naši talentovani dečaci koji nastupaju kao omladinci za naš seniorski sastav uz njih napredovati. Pripreme počinjemo 22. januara iako prvenstvo kasnije počinje, a moram naglasiti da smo već dogovorili i odigravanje velikog broja pripremnih susreta - istakao je za portral "Republika.rs" predsednik FK Voja Gačić.

Foto: FK Voja Gačić

Abdula Selvidin - najdraži novogodišnji dar Pančevaca

 

Ono št osvakako raduje sve pristalice kluba sa obala Tamiše, jeste činjenica da se u Voji Gačiću svakodnevno rade na jačanju igračkog kadra, a u tom cilju crveno-plavi dres zadužila je možda i najveća akvizicija ove zime Abdula Selvidin, poznatiji kao Abi:

- Izuzetno smo aktivni tokom prelaznog roka. Deda Mraz se zaista potrudio da u Novu godinu uđemo sa velikim raspoloženjem. Sada je otklonjena i velika dilema gde će prva perjanica Omladinca igrati narednog proleća. Abdula Selvidin, popularni Abi je još jedna bomba FK Voja Gačić. Od njega mnogo očekujemo i ovom prilikom želim mu dobrodošlicu u našu porodicu.

Dileme više nema, Fudbalski klub Voja Gačić sanja najlepše snove, a kruna svih poteza koji su povučeni ove zime, dogodiće se već narednog leta kada, svi u klubu se nadaju, crveno-plavi postanu deo Druge južnobanatske elige Zapad.

 

BONUS VIDEO: