MARKOVIĆ POSLE ŠEST MESECI NAPUSTIO ORLJANE: Ostaje u ligi, ali u drugom dresu ćemo ga viđati na proleće!


IZVOR: Milan Đorđević - 30.12.2022 | 21:44


U Pukovcu obelodanili prvi dolazni transfer.

Foto: Privatna arhiva/Nemanja Marković
MARKOVIĆ POSLE ŠEST MESECI NAPUSTIO ORLJANE: Ostaje u ligi, ali u drugom dresu ćemo ga viđati na proleće!

Posle ispadanja iz Srpske lige Istok, Pukovac već četiri sezone igra u Zoni Centar

Prošlu takmičarsku godinu završili su na desetoj poziciji. Ovu sezonu počeli su sa četiri meča bez pobede, kasnije je malo situacija popravljena, ali se igralo po principu toplo-hladno. Na zimsku pauzu otišli su sa 11. mesta na tabeli.

Uprava kluba se odmah po okončanju takmičarskih mečeva bacila na jačanje igračkog kadra. Prvi novajlija u Pukovcu je Nemanja Marković (24). Marković igra na poziciji napadača i važi za jednog od najboljih igrača u opštini Doljevac. Za pet godina igranja u ovom rangu mrežu protivnika zatresao je preko 100 puta.

POGLEDAJ GALERIJU

 

I pored brojnih ponuda Marković se ipak odlučio za Pukovac. U klubu se nadaju da Nemanja svojim golovima doprineti boljem plasmanu na tabeli. Krasi ga skok igra, dribling i šut. Dolazi iz ekipe Orljane, a prethodno je nastupao i za Moravu Žitkovac, Malošište i Radnički Čapljinac.

Marković je za naš portal po pitanju novog angažmana izjavio: 

- Najviše su me na ovaj korak privukli dobri drugari i ljudi koji su u klubu. Tim je sklopljen od pravih boraca i ratnika na terenu. Moji ciljevi se poklapaju sa njihovim, nadam se da ću svojim angažovanjem doprineti boljitku kako na terenu, tako i na tabeli. 

Pukovac prvi meč na proleće u ligi igra na gostovanju ekipi Svrljig. U prvom susretu na otvaranju sezone poraženi su od trećeplasiranog tima na tabeli rezultatom 4:2.

BONUS VIDEO: