POMERAJU GRANICE: Klub o kojem se priča - mogu da im pozavide i mnogo veći fudbalski kolektivi u Srbiji! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 01.12.2022 | 13:32


Rezultati na terenu zasigurno nisu onakvi kakve bi armija navijača želela, ali to ne utiče na posetu tokom njihovih susreta.

Foto: FK Vidojevica
POMERAJU GRANICE: Klub o kojem se priča - mogu da im pozavide i mnogo veći fudbalski kolektivi u Srbiji! (FOTO GALERIJA)

Fudbalski klub Vidojevica iz Lešnice već četiri sezone u nizu takmiči se u okviru Mačvanske okružne lige. Prethodne jeseni njihovi rezultati nisu bili na željenom nivou i klubu na proleće predstoji borba za opstanak u ovom rangu takmičenja. Međutim, svi u Lešnici mogu i moraju biti ponosni na podatak kakvim ne mogu da se podiče ni mnogo, uslovno rečeno, veći klubovi srpskog fudbala.

 

Naime, FK Vidojevica pomera sve granice ovog ranga takmičenja kada je u pitanju poseta njihovim susretima. Tribine igrališta u Lešnici, u kontinuitetu su popunjene do poslednjeg mesta i utakmicama uvek prisustvuje između 250 i 300 navijača što je za mesto koje broji oko 5.000 duša neverovatan podatak.

Treba posebno napomenuti da na utakmice u Lešnici neretko dolaze i ljubitelji fudbala iz okolnih mesta Donjeg Dobrića, Novog Sela, Jelava, Straže, Lipničkog Šora, a neretko u Lešnicu dolaze zaljubljenici igre na zelenom tepihu i iz Loznice. POGLEDAJ GALERIJU

 

Kada je reč o sportskim rezultatima tokom prethodne jeseni, ekipa Vidojevice je u 15 odigranih mečeva ostvarila šest pobeda i devet poraza i sa 18 osovjenih bodova zauzimaju 13. poziciju na tabeli Mačvanske okružne lige. Tek u finišu jseni fudbaleri iz Lešnice su sa dva vezana trijumfa (Sloga Lipnički Šor 2:0 i Dina Badovinci 5:1) uspeli da pobegnu iz opasne zone, a svi u klubu se nadaju da će na proleće nastaviti u tom ritmu i da će ekipa i petu godinu za redom biti deo ovog ranga takmičenja.

U prvom prolećnom susretu na igralište u Lešnici stiže ekipa Antimona iz Zajače i potpuno je jasno da će tribine i tada bit idobro popunjene.

 

 

 

BONUS VIDEO: