Dubai Shopping Festival


IZVOR: Sponzorisani tekst - 17.10.2018 | 08:00


Ko kaže da je putovanje rezervisano samo za leto? Ne ograničavajte se datumima, agencija Wayout pokazaće vam kako možete da uživate svakog dana, bez obzira na godišnje doba!

Foto: Promo foto

Dubai Mall, vodopad

Wayout, touoperator broj 1 po broju putnika za Dubai iz celog regiona, svojim putnicima nudi aranžmane preko cele godine. Ukoliko želite da najluđu noć provedete uz spektakularni vatromet u Dubaiju i kupujete u vreme najvećeg šoping festivala na svetu pogledajte Wayout ponudu za doček Nove godine, sa dodatnim popustom na cene u iznosu od 100€ po osobi. Polasci su 27, 29 i 30. decembra u trajanju od 7 ili 8 dana.

Foto: Promo foto

Dubai Mall

U Dubaiju nikad nije dosadno. Preko cele godine timovi iz različitih delova sveta su angažovani na organizaciji uzbudljivih zabava, koncerata, modnih revija i predstava na otvorenom. Ali, ništa ne privuče toliko turista kao šoping festival, ili mesec kupovine, koji počinje 26. decembra i traje do kraja januara. U tom periodu popusti idu i do 90%, pa je lako izračunati da se za 30 evra može kupiti stvar koja košta 300 evra. Tržnih centara ima preko 70, a kako je Dubai poznat po grandioznim i jedinstvenim građevinama, tako se upravo tu nalazi i nosilac Ginisove titule najvećeg tržnog centra na svetu DUBAI MALL, veličine približno 50 fudbalskih igrališta. Ima oko 1200 prodavnica, akvarijum sa preko 300 primeraka podvodnog sveta, uključujući ajkule i raže, "KidZania" park - interaktivni tematski park za decu u kome deca mogu iskusiti život odraslih kroz igru u gradu koji su preuzela deca, klizalište, bioskope, restorane, fontane koje plešu, fitnes centar, pa čak i vodopad!

Foto: Promo foto

Dubai Mall, akvarijum

Za ljubitelje bezuslovnog luksuza, iz tržnog centra može se ući u hotel "Armani". Kao što se može zaključiti na osnovu imena, svaki detalj u hotelu je birao čuveni modni kreator i dizajner Đorđo Armani lično. Gosta ostavljaju bez daha podovi prekriveni japanskim tatamijem, kupatila obložena zelenim bamboo mermerom iz Brazila, kao i koža i tkanine iz Firence. Svaka od 160 soba i apartmana su jedinstvene, opremljene nameštajem iz Armani Casa linije. Sofisticirane boje, čiste linije i jedinstvene teksture stvaraju atmosferu mira i spokoja. U okviru hotela je nekoliko kafea i vrhunskih restorana sa italijanskim, indijskim i japanskim specijalitetima. Spa centar je poseban doživljaj za opuštanje duha i tela uz sve vrste tretmana, masaže, fitnes centar sa ličnim trenerima i termalne kupke.

Foto: Promo foto

Hotel Armani

Ako smo uspeli malo da probudimo Vašu želju za luksuzom, u agenciji Wayout, očekuju Vas sa ponudom za Armani hotel i velikim izborom najluksuznijih hotela u ponudi - GOLD HOTELA.

Svi zainteresovani putnici mogu da rezervišu putovanje u Wayout poslovnici u Beogradu, u Gavrila Principa 57, na broj telefona 011 4144 284 ili slanjem upita na office@wayout.co.rs. Više informacija i celokupnu ponudu agencije Wayout možete pogledati na www.wayout.rs.