JEZIVA MISTERIJA U GRADIĆU: Koliba se stvorila SAMA na ulici! Niko ne zna kako je tu dospela, a tek šta se nalazi U NJOJ!


IZVOR: Republika - 24.10.2023 | 09:42


Policija nema odgovor kako se objekat iznenada našao na ulici. Građani ionako slabo osvetljenog mesta tek sad ne smeju da prođu tom ulicom

Foto: instagram/irwindalepolice
JEZIVA MISTERIJA U GRADIĆU: Koliba se stvorila SAMA na ulici! Niko ne zna kako je tu dospela, a tek šta se nalazi U NJOJ!

Žitelji gradića Ervindejl već sedam dana nemaju odgovor na pitanje koje muči sve – odakle se nasred ulice stvorila stara koliba u fazi raspada?

Policija države Kalifornija ni sama nema odgovor na to pitanje, iako pokušava da reši misteriju.

Zbunjeni policajci su obišli lice mesta i zatekli trošno drveno zdanje nasred kolovoza, a nije bilo tragova kako je tamo završilo.

Transportna kompanija “Royal Coaches” uklonila je kolibu, a sprovedena je istraga o neobičnom događaju, prenosi UPI.com.

Nadležni su saopštili da nije pronađen nijedan snimak nadzornih kamera koji bi odgonetnuo misteriju.

Neki od stanovnika Ervindejla ušli su u kolibu i u njoj osim dve, tri stare stolice sa čudnim mrljama na njima, ništa nisu pronašli.

“Anonimna osoba prijavila je drvenu kolibu koja je pala s neba usred gradske ulice. Uz prvo upozorenje o tornadu na teritoriji Los Anđelesa, verujemo da je to rešenje slučaja”, stoji u šaljivoj Fejsbuk objavi lokalne policije.