Numerolog otkriva šta nas čeka u 2021. godini


IZVOR: Telegraf, Republika - 02.12.2020 | 15:24


2020. godina je definitivno bila šok za sve. Od razarajuće globalne pandemije, pa sve do ličnih neuspeha, proteklih 12 meseci gotovo ništa nije ispalo onako kako smo planirali.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Ipak, prema stručnjaku za numerologiju, 2021. godina biće mnogo vedrija.

U razgovoru za "Body+Soul", numerolog Džosi Kursio ističe da nije ni čudo što je 2020. bila ovakva godina jer je zbog svojih ponavljajući cifara i bila predoređena da bude "mračna" i "zastrašujuća".

- Broj ima uticaj, ima ličnost. I baš kao i ličnosti u životu, u numerologiji takođe imate pozitivne i negativne osobine - rekla je.

Džosi je istakla da broj 2 kroz istoriju označava "negovanje sopstvenog rasta".

A pošto smo ih imali dve u jednoj godini, to nas je primoralo da razmislimo o svom životu, a sigurno je da smo imali vremena da to učinimo tokom povećanog boravka kod kuće.

 
$bp("Brid_06922558", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"226"});

Dupla nula je takođe kriva što je ova godina bila tako zastrašujuća.

- Nula predstavlja rupu i boravak u tami.

A kada zbrojite brojeve za 2020. godinu, dobija se br. 4 koji se povezuje sa stvaranjem boljeg života, ali samo ako smo spremni da se potrudimo.

- 2020. godina je poljuljala naše temelje. Znala sam da će ova godina biti teška, ali ni sama nisam slutila da će to biti na ovom nivou.

Šta nas čeka u 2021. godini?

Kako kaže, sledeća godina će biti "neverovatna" u pozitivnom smislu te reči.

Zbir brojeva za sledeću godinu je br. 5 koji predstavlja nebo, okean i beskrajne mogućnosti.

Za one ljude koji su iskoristili 2020. godinu da razmisle i analiziraju svoj život, 2021. će biti godina velikog napretka.

Ipak, oni koji to nisu učinili niti su imalo "porasli" u 2020. i u narednoj godini ostaće "sebično zaglavljeni" na istom mestu.