OD STARE GARAŽE MOMAK (18) JE NAPRAVIO MODERAN STAN: Običan prostor preuredio kao BAJKU, svaka majka bi ga za zeta! (VIDEO)


IZVOR: Nevena Jakovljević - 25.01.2024 | 16:30


Iako je tek ušao u "svet odraslih", njegov gest oduševio je svet.

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@lewistattersall._
OD STARE GARAŽE MOMAK (18) JE NAPRAVIO MODERAN STAN: Običan prostor preuredio kao BAJKU, svaka majka bi ga za zeta! (VIDEO)

Levis Tatersal, mladi stolar iz Šefilda, postao je prava internet senzacija nakon što je uspešno pretvorio garažu svojih roditelja u moderan stan. Svoj poduhvat je dokumentovao putem društvenih mreža, gde je prikupio milione pregleda.

U svojim impresivnim videima, Levis je detaljno prikazao ceo proces pretvaranja garaže u stan. Uključujući zamenu krova, uklanjanje garažnih vrata, angažovanje majstora za zidanje, vodoinstalatera i električara, postavljanje podova i prozora, kao i uređenje enterijera. Posebno je istakao da je sve radio u skladu sa građevinskim propisima, što je dodatno impresioniralo njegove pratioce na društvenim mrežama.

Foto: TikTok/lewistattersall._

Muškarac koji je garažu pretvorio u dom


Njegov rad nije prošao neprimećeno, a mnogi su se divili njegovoj veštini i odlučnosti. Neki su ga pohvalili i bili ponosni zbog postignutog rezultata, dok su neki čak izrazili želju da angažuju Levisa za renoviranje njihovih domova.

 


Planovi za budućnost

Levis je izjavio da planira da plaća stanarinu, struju i vodu za novi stan, pokazujući odgovornost tipičnu za nekoga ko je tek zakoračio u svet odraslih. Njegov projekat obnove postao je veoma popularan.

Levis Tatersal je svojim poduhvatom dokazao da uz odlučnost, veštine i predan rad, čak i najneobičniji prostori mogu postati udobni domovi. Njegova priča inspiriše mnoge mlade ljude, pokazujući da se uz trud i posvećenost mogu postići izuzetni rezultati čak i u ovim mladim godinama.

 

BONUS VIDEO: