NEKADA JE PRIVLAČILA MOMKE KAO LEPAK, DANAS NEĆE NI DA JE POGLEDAJU! Manekenka skoro NAGA, a razočarala muški pol - glava anđela, telo... (FOTO)


IZVOR: Republika - 01.08.2023 | 20:30


Bivša Plejboj manekenka odbija muškarce svojim izgledom, ali ne planira da odustane od onoga što je zacrtala.

Foto: Instagram/ suzyacortez
NEKADA JE PRIVLAČILA MOMKE KAO LEPAK, DANAS NEĆE NI DA JE POGLEDAJU! Manekenka skoro NAGA, a razočarala muški pol - glava anđela, telo... (FOTO)

Suzi Kortez javnost je upoznala kao jednu od najvatrenijih navijačica Barselone,  a ona je i bivša manekenka. Danas, posvetila se bodibildingu. I dok je nekada privlačila muškarce kao lepak, zbog velike promene većina neće ni da je pogleda.

Obožavateljka Arnolda Švarcenegera  želi da ide stopama svog heroja, i ne zanima je da li će njeni mišići odbiti muškarce. Nekada se fotografisala veoma provokativno, a danas takođe ne zaostaje, ali u prvom planu su mišići. Postala je fitnes instruktorka i želi da se takmiči u bodibildingu u okviru takmičenja koje bi trebalo da se održi za šest meseci. Tokom priprema ona se pridržava intenzivnog režima ishrane, ali i treninga.

Foto: Instagram/ suzyacortez

Suzi u pink kupaćem kostimu

Radi čučnjeve sa tegovima od 200 kilograma i jede hranu punu proteina na svaka tri sata.

- Moja rutina sastoji se od ishrane napravljene posebno za moju svetsku kategoriju bodibilding velnesa. Sadrži veliku količinu ugljenih hidrata i proteina. Na primer, pirinač, piletina i zelena salata, banane, ovsene, dodaci ishrani i hrana koja sadrži vitamine za jačanje mišića. Moja rutina posvećena je tome 24 sata dnevno. Kada se probudim, počnem da radim kardio vežbe na prazan želudac. Zatim jedem hranu i imam trening, nakon čega sledi masaža lica i istezanje - objašnjava ona za "Miror".

Foto: Instagram/ suzyacortez

Suzi vežba u teretani

Postala je popularna na društvenim mrežama, gde ljudi prate njen napredak. Dnevno ima sedam obroka i drži se svojih ciljeva, a takođe brine da ima osam sati sna.

- Moj trening traje sat i 30 minuta, s velikom težinom i intenzitetom. Trenutno radim čučnjeve sa 200 kilograma i ona se samo povećava. Leg pres je još jedna veoma bitna vežba za moju kategoriju, mogu da nosim 500 kilograma - istakla je.

Iako je Suzi ponosna na svoje "velike" mišiće, ranije je otkrila da su oni "odbijali muškarce". Srećom, njoj to ne smeta.

Foto: Instagram/ suzyacortez

Devojka pokazuje trbušnjake

BONUS VIDEO: