ĆERKU JE TOVILA TESTENINOM I TERALA JE DA SNIMA RIJALITI: Devojčica je bila prisutna kada joj je majka dovodila PEDOFILE u kuću


IZVOR: N.J. - 10.05.2023 | 18:30


Imala je majku iz pakla koja je odgajala na čudan i neobičan način.

Foto: YouTube/WE tv
ĆERKU JE TOVILA TESTENINOM I TERALA JE DA SNIMA RIJALITI: Devojčica je bila prisutna kada joj je majka dovodila PEDOFILE u kuću

Mama Džun prijavila je ćerku na izbor lepote kada je bila mala, ali su mnogi mislili da devojčica ne može pobediti jer je gojazna, što se nikako nije uklapalo u pravila tog takmičenja. Ipak, upravo takav izgled doneo je devojčici popularnost, a onda je njena majka rešila da od Hani Bu Bu napravili rijaliti zvezdu. Osim nje, cela porodica imala je višak kilograma, a onda je otkriveno i zbog čega.

Foto: YouTube/Entertainment Tonight

Hani Bu Bu plače

Mnogi su bili u saglasnosti da je mama Džun nesavesna.

Otkriven je "tajni recept" mame kojim je porodicu dovela do stanja morbidne gojaznosti: Testenina natopljena gomilom putera! Osim tog porodičnog recepta, Hani je od mame dobijala i "specijalne sokiće" koji su joj pomagali da "živne", a kasnije se ispostavilo da je reč o energetskim napicima.

Onda je otkriveno sledeće: mama Džun navukla se na drogu!

I to nije bilo sve, policija je često privodila, a ona je imala momka koji je između ostalog bio osuđen da je zlostavljao dete.

Foto: Printscreen/Youtube/ Anderson

Hani Bu Bu na takmičenju

Veliki ciljevi

I pored svega, devojčica je nekako uspela da se izdigne, a danas ima 18 godina i planira da ostvari svoju veliku želju, a to je da postane medicinska sestra.

- Hoću da budem najbolja što mogu, ali želim i da zarađujem novac. Želim i da imam sve petice. Zato se na svakom polju trudim najviše što mogu. Stara Alana nema veze sa novom Alanom - rekla je jednom ona, a prenosi "Stil".

Još uvek ima problema sa viškom kilograma, ali sada je daleko srećnija i mirnija i vodi život kakav je želela, van kamera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Gde je majka?

Ove godine, nakon mnogo partnera skrasila se pored Džastina Strauda sa kojim je u martu sklopila građanski brak. Sve je naravno zabeleženo i emitovaće se u novoj sezoni njenog rijalitija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by toofab (@toofabnews)

- Ovo je bio prvi put da je porodica bila zajedno od 2014. godine. Bilo je stvarno posebno venčati se na mestu gde moja porodica i ja imamo toliko uspomena! Želeli smo da imamo skromno i veoma intimno venčanje, tako da nismo imali kumove ni deveruše. Sve četiri moje devojke otpratile su me do Džastina, a njegova majka pratila ga je do oltara - rekla je ona.

BONUS VIDEO: