TOKOM INTIMNIH ODNOSA VIDELA DA SE NA PARTNEROVOJ ZADNJICI NEŠTO MIGOLJI! Ovo je ubedljvo najodvratnije iskustvo iz kreveta: Kako je to dozvolio?!


IZVOR: Republika - 21.02.2023 | 17:03


Verujte da odvratnije seksualno iskustvo nećete čuti.

Foto: Instagram/ thedumbledong
TOKOM INTIMNIH ODNOSA VIDELA DA SE NA PARTNEROVOJ ZADNJICI NEŠTO MIGOLJI! Ovo je ubedljvo najodvratnije iskustvo iz kreveta: Kako je to dozvolio?!

Bokserka El Bruk jedna je od najzapaženijih na platformi Onli fans. Kako je često u nekoj vrsti interakcije sa muškarcima, odličila je da progovori o svom najsramnijem seksualnom iskustvu. U podkastu je otkrila mračne detalje iz seksualnog života, a neke su i zabavile javnost iako nisu uopšte smešne.

U nedavnoj epizodi o seksualnom vaspitanju ona je voditeljki Lili ispričala šta joj se dogodilo sa jednim momkom. Iako ćete možda pomisliti da je reč o gubitku strasti tokom odnosa, nemogućnosti da se odnos završi ili nešto slično, ni najmanje se nije radilo o tome. Ova situacija toliko je gadna, da ne možete ni da zamislite. POGLEDAJ GALERIJU

Sve se dogodilo u jednom hotelu u Velikoj Britaniji tokom intimnog odnosa. Zapravo, zvezda Onli fans - a pronašla je u intimnoj zoni, odnosno na zadnjici svog partnera crva. Ovo je sigurno osim što je neprijatno, veoma čudno, ali i gadno seksualno iskustvo koje ne ohrabruje mnogo devojke.

Pak, sa druge strane osim što se bavi radnjama na Onli fans - u, priprema se fizički i za mečeve u boksu, jer još uvek nije odustala. Često se hvali svojim postignućima i to samo posle nekoliko treniga, a ubrzo je liniju dovela do savršenstva i trbušnjaci su joj za poželeti. Tako da, ako kažemo da je uspešna na pomenutoj platformi ne možemo da izbegnemo i uspešnost i na drugim poljima, piše "Dejli star".

BONUS VIDEO: