OVO JE PREDNOST VELIKE ZADNJICE: Uspela da sakrije jednu stvar kako bi uštedela novac, svi šokirani kako je to uradila! (VIDEO)


IZVOR: N.J. - 15.12.2022 | 18:05


Niko ne veruje šta je uspela da sakrije!

Foto: Izvor: Instagram/ stephoshirii
OVO JE PREDNOST VELIKE ZADNJICE: Uspela da sakrije jednu stvar kako bi uštedela novac, svi šokirani kako je to uradila! (VIDEO)

Plus sajz manekenka poznata na platformi Onli Fans Step Oširi (28) ispričala je za šta koristi svoju zadnjicu, što je šokiralo sve ljude na TikTok -u. Naime, ona je otkrila da je koristila zadnjicu kako bi je izlazak manje koštao. Krišom je nosila boce pića tako što ih je sakrivala u svojoj zadnjici. Ona koristi TikTok kako bi redovno objavljivala postove o svojoj ogromnoj zadnjici, a priča o ovoj situaciji, nema koga nije zaprepastila, prenosi "Dejli star".

Naslov videa je glasio: "Objavljivanje ovoga na mom profilu je ponižavajuće."

U videu na TikTok -u, koji ima više od 14.000 lajkova, objasnila je:

- Jedna stvar koju sam radila kad sam bila mlađa bila je sakrivanje punih boca alkohola u zadnjici. Ne šalim se. Volela bih da se šalim - pričala je ona i dodala:

- Svaki put kad bismo moji prijatelji i ja išli na koncerte, ja bih bila osoba koja je morala da krije alkohol. Volela bih da se šalim - pričala je ona.

Foto: Izvor: Instagram/ stephoshirii

Step pokazuje zadnjicu

Pratioci su ostali zapanjeni tvrdnjama dok su u komentarima pitali kako je uspela takva da se "izvuče" na koncertu. Jedan korisnik je pitao gde je tačno krila flašu. Ona je u videu odgovorila da je flašu od 500 mililitara gurnula niz stražnji deo helanki kako ne bi otkrila šta stvarno nosi. Ona je pokušala u videu da objasni kako je to uradila:

- Postala sam previše opuštena na Internetu, ali pokazaću vam. Sada, slušajte, da bi ovo bila prava demonstracija, trebala bi mi votka. Imam ovo, ali relativno je iste veličine. U redu, samo da se smestim - pričala je dok je pokazivala.

@stephoshirii

Posting this on my burner cause its humilating ♬ original sound - ami

- Ustvari, to je ono što bismo moji prijatelji i ja radili pre svakog koncerta, hm, jer smo verovatno bili maloletni i nismo smeli da pijemo. A i bili smo švorc, pa nismo imali para za piće, bez obzira. To je moj trik za zabavu. Ovo bismo radili za svaki koncert sve dok, znate, nismo bili u dvadesetima, ali mogu jednostavno, to su povlastice kada imate veliku zadnjicu. Pretpostavljam da je prednost imati veliku pozadinu. To je kao mala "torbica" - završava ona.

BONUS VIDEO: