TREBA VAM JEDNA KESA DA BI BIO KAO NOV! Ovako najjednostavnije očistite tuš, svi žale što ovo nisu znali ranije! (VIDEO)


IZVOR: N.J. - 27.11.2022 | 10:15


Pratite ovaj jednostavn trik i vaš tuš će biti kao nov!

Foto: Shutterstock
TREBA VAM JEDNA KESA DA BI BIO KAO NOV! Ovako najjednostavnije očistite tuš, svi žale što ovo nisu znali ranije! (VIDEO)

Skidanje kamenca sa glave tuša može biti naporan, ali i dosadan kućni posao. Verujemo da je čišćenje kupatila nekima posebno gadan posao, ali uz sitne trikove možete sebi znatno olakšati. Kamenac na glavi tuša ne samo da izgleda ružno, već i otežava tuširanje. Ako mlaz vode sporo ide znači da su rubice na tušu začepljene. Fokusiraćemo se na sastojke koje imate kod kuće i ne zahtevaju mnogo novca. Tiktokerka Kripikiki podelila je svoj trik i time oduševila mnogobrojne korisnike ove društvene mreže.

Treba vam neka gumica, sirće, voda i kesa.

Pomešajte vodu i sirće u kesi u razmeri jedan prema jedan. Tečnost stavite u kesu. Tu mešavinu stavite na glavu tuša i zavežite gumicom za kosu. Tako da rupice tuša budu uronjene u tečnost. Pustite da stoji bar 15 do 20 minuta, najbolje do sat vremena. Zatim uzmete jednu čačkalicu i očistite svaku rupicu pojedinačno. Nakon što je prošlo određeno vreme, pustite vrelu vodu i isperite sve.

Trik kako da očistite glavu tuša

Foto: pixabay.com

Sređeno kupatilo
@creepykiki #stitch with @thekali.xanh2594 thank goodness it wasn’t that gross! Idk if I could shower again if it were… #vinegarhacks #cleantok #showerhead #fypシ #foryou ♬ original sound - Kirsten❤️

 

Dva miliona ljudi pogledalo je video, a mnogima se dopao njen način rešavanja ovog problema, te su svi oduševljeni neverovatnom idejom, a mnogi žale što ovo nisu znali ranije.

BONUS VIDEO: