ONA JE NAJPOZNATIJA SRPSKA GLUMICA U FILMOVIMA ZA ODRASLE: Otac je se odrekao kad je saznao čime se bavi, na Instagramu ima 100.000 fanova!


IZVOR: Republika - 17.10.2022 | 15:30


Čeri Kis je srpkinja koja je uspela u filmskoj industriji.

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ cherryofficialkiss
ONA JE NAJPOZNATIJA SRPSKA GLUMICA U FILMOVIMA ZA ODRASLE: Otac je se odrekao kad je saznao čime se bavi, na Instagramu ima 100.000 fanova!

Ivana Slavković, poznatija kao Čeri Kis, je prepoznatljivo lice u filmovima za odrasle. Proslavljena glumica, danas je izuzetno popularna zahvaljujući svom poslu, a nije zaboravila ni svoje korene.

Na svom Instagram nalogu, ona je objavila fotografiju gde nimalo ne liču na devojku iz pomenutih filmova.

Ona drži luk u ustima, i nazdravlja rakijom.

Na stolu je i nezaobilazna srpska hrana, ajvar i meso.

- Srbija zauvek - napisala je ona.

 

 

Nišlijka se ponosi svojim poreklom. Karijeru je započela u Budimpešti. Zanimljivo je što ona dolazi iz veoma konzervativne porodice, što je nije sprečilo da se bavi ovim poslom.

Otac je se praktično odrekao kada je saznao čime mu se ćerka bavi. Pojavila se jednom u srpskom popularnom rijalitiju.

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ cherryofficialkiss

Ivana Slavković pozira

 

Filmove najviše snima u Americi i do sada je snimila preko 50 ovakvih filmova. Na svom Instagram nalogu deli provokativan materijal. Njen rad prati preko 100.000 ljudi.

Kada je imala 19 godina Ivana je uradila intervju za filmove za odrasle, a jedan takav osvanuo je i "Jutjubu":

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Excentryck

Čeri Kis intervju za film

 

- Završavam medicinsku školu, ali ne želim da budem doktorka. Volim da probam neke stvari, jer nisam još sigurna. Možda bih volela da radim nešto što uključuje pokazivanje mog tela. Volela bih da probam, to je zanimljivo. Smatram da je to za devojke lak posao. Egzibicionista sam, volim da se pokazujem. Mislim da imam lepo telo, može biti bolje. Volim intimne odnose - rekla je Ivana u intervjuu za filmove za odrasle pre sedam godina.  

BONUS VIDEO: