Žene od njega beže kao SOTONA od KRSTA: 5 jasnih pokazatelja da niste za BRAK


IZVOR: mogujatosama.rs, republika.rs - 13.08.2020 | 13:53


Brak jednostavno još uvek nije za vas, pročitajte ovih pet znakova koji ukazuju da niste tip žene za udaju.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Ukoliko se ne osećate loše zbog toga što još uvek niste u braku, iako većina vaših drugarica jeste, i ako vam nije stalno na pameti kada ćete i vi konačno dobiti taj prsten, ne brinite - sa vama je ipak sve u redu.

I dalje živimo u svetu u kom se očekuje od vas kao od mlade žene da se skrasite i postanete majka, u čemu nema ničeg lošeg, ali isto tako je u redu i ako se vi ne prepoznajete u toj priči. Ono što je bitno jeste da se dobro osećate u svojoj koži. Sve vam ovo zvuči poznato? Proverite u nastavku koji su pouzdani znaci da niste tip za udaju.

Teško vam je da obuzdate svoj slobodni duh

Brak je koliko god da je srećan i pun ljubavi, uvek pomalo i odricanje od sebe samog. Spremnost u svakom momentu na kompromis i toleranciju, osobama kojima je teško da se odreknu svoje slobode, ne u seksualnom, već u najširem smislu te reči, može biti nepremostiv teret i uzrok njihovog stalnog nezadovoljstva.

 
$bp("Brid_97326404", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"226"});

Sami sebi ste apsolutni prioritet

U ovome ništa nije pogrešno - uvek treba raditi na sebi i poboljšavati razne aspekte ličnosti, stremiti novim poslovnim uspesima itd. Ukoliko to podrazumeva da nemate vremena za drugu osobu, u smislu ljubavne veze koja postaje ozbiljna i na kojoj treba raditi, odnosno da ste srećniji kada ste usredsređeni samo na sebe, onda ste verovatno osoba koja ne bi ni bila srećna u braku.

Niste tradicionalista

Ne zamišljate vrhunac sreća kao život u predivnoj kući sa velikim dvorištem, voljenom osobom i decom? To je takođe sasvim u redu. Ako više volite da igrate u sopstvenom ritmu, da se osećate nesputanom mestom i drugim ljudima, onda i treba da pustite krila.

Pomisao na brak vam stvara stresna

Ni u kom slučaju ne treba da budete žrtva društvenih normi. Kao što brak nije garancija ljubavi, tako ni brak nije garancija sreće i uspeha u životu. Ukoliko vam ne prija da da uopšte razgovarate na tu temu, a kamoli da razmišljate u smeru udaje, onda treba i da sledite svoj osećaj.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Veliki ste karijerista

Mnogo puta se ispostavilo da se žene od karijere, one koje žele da dosegnu maksimum u svom profesionalnom životu, do te mere posvećuju svom cilju da apsolutno nemaju vremena ni želju za sve što brak podrazumeva. Njima jednostavno ne odgovara uloga savršene supruge, i ukoliko ih taj izbor čini srećnima, onda tako i treba da bude.

U svakom slučaju, bitno je da sledite svoj osećaj!