KADA JE SAZNALA SA KIME JE DEČKO PREVARIO, SAMO ŠTO SE NIJE SRUŠILA! Uskoro se UDAJE i on očekuje pozivnicu ruku pod rukom sa njenom...


IZVOR: N.J. - 02.05.2023 | 16:03


"Ona hoće da ga dovede na moje venčanje".

Foto: Shutterstock
KADA JE SAZNALA SA KIME JE DEČKO PREVARIO, SAMO ŠTO SE NIJE SRUŠILA! Uskoro se UDAJE i on očekuje pozivnicu ruku pod rukom sa njenom...

Jedna devojka uskoro se udaje i pravi svadbu. U prošlosti, nije imala lepo iskustvo jer ju je bivši dečko prevario sa sestrom, a na sve to ona želi sada da joj bude pratnja na venčanju.

Buduća mlada tada je bila potpuno izbezumljena, a ni sada se ne oseća bolje kada joj je sestra saopštila da želi njenog bivšeg da dovede kod njen na venčanje.

- Bivši me je prevario sa sestrom -  sada želi da ga dovede na moje venčanje. Niko ne želi svog bivšeg dečka na venčanju, pogotovo ako vas je prevario sa rođenom sestrom - rekla je.

Foto: Unsplash/ Nathan Dumlao

Mlada u venčanici

Kako buduća mlada ističe, sa sestrom je imala ozbiljne nesuglasice kada je poželela da ga povede na venčanje. Objasnila je da su u vezi, ali da je upravo on izazvao razdor zbog čega nisu u sjajnim odnosima. Uprkos svemu što se dogodilo među njima, rođena sestra i dalje želi da ga povede, ostavljajući je u neprijatnoj situaciji. Sve je postalo prilično "napeto", i mlada nije sigurna da li da joj pošalje pozivnicu.

- Obe smo rekle neke uvrede i od tada su stvari napete. Nismo puno razgovarale od kada se to desilo i bilo nam je teško. S jedne strane, ona je moja sestra i ne želim je potpuno isključiti iz tako važnog događaja u mom životu. S druge strane, stvari su među nama još uvek napete i ne želim da izazovem bilo kakvu dramu ili uništim moj poseban dan. Odlučila sam da razgovaram s njom i vidim možemo li da rešimo ovo. Ne želim zauvek da se osećam krivom, a da ona bude isključena iz mog života - napisala je ona na Redditu.

Mnogi korisnici su ostali bez reči zbog sestrine smelosti, prenosi "Miror".

BONUS VIDEO: