ISPOVEST PREVARENOG MUŠKARCA ZBOG KOJE GORE DRUŠTVENE MREŽE! Znam da me žena vara i slažem se s tim!


IZVOR: Republika - 09.03.2021 | 18:51


Jedan muškarac iz Srbije podelio je svoju nesvakidašnju priču na sajtu Ispovesti. Naime, on je saznao da ga supruga vara sa svojim šefom, što ga je šokiralo.

Foto: pexels.com

Foto: Ilustracija

- Kada sam saznao da me žena vara sa njenim šefom, nisam mogao da dođem sebi. Bilo mi je muka, vrtelo mi se u glavi jer je stvarno volim. Ipak sam skupio snage i započeo tu temu sa njom - jada se muškarac i nastavlja:


- Priznala mi je da me voli ali da kod nas nema strasti odavno i da, koliko god se trudio, jednostavno ne mogu ništa da promenim i predložila mi razvod. Sa druge strane njega ne voli, jer je čista slika ženškaroša i zna da nije jedina sa kojom isto tako postupa, ali je tolika strast da ona doživi orgazam dok ga oralno zadovoljava - napisao je on.

Kako je naveo, on je odlučio ne samo da ženi oprosti prevaru jer je mnogo voli, već da joj dozvoli da povremeno ima intimne odnose sa šefom!

- Znam da će mnogi reći da sam lud ili budala ali iako to ne bih mogao da gledam, ženu sam ipak pustio da povremeno ima seks sa njim - završava muškarac ispovest koja je sve šokirala i izazvala lavinu komentara.