OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA DOBIĆE VELIKI NOVAC DO 18. MARTA: Zvezde im predviđaju finansijski napredak


IZVOR: N.J. - 12.03.2023 | 20:14


Nastupio je jedan od najvažnijih perioda.

Foto: pexels.com
OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA DOBIĆE VELIKI NOVAC DO 18. MARTA: Zvezde im predviđaju finansijski napredak

Ovaj mesec pun je promena! Mnogima će se desiti baš lepe stvari na svim poljima. Pojedini znakovi će zbog Saturnovog ulaska u Ribe morati da nauče više da štede, dok će drugi konačno dobiti ono što im pripada. Šta to znači? 

Sada je nastupio jedan od najvažnijih perioda u godini, reč je o Saturnu u Ribama koji će uticati na apsolutno sve horoskopske znake. 

Naglašen znak Ribe pojedinim znakovima zodijaka znatno više odgovara kada je novac u pitanju. Četiri horoskopska znaka dobiće poboljšanje kada je reč o finansijama.

Ovan

Venera u vašem znaku donosi vam puno razgovora o finansijama, ali i o povišici na poslu. Budite pametni i iskoristite uticaj Venere koja može imati značajan doprinos finansijskom stanju.

Foto: pexels.com

Žene u kupovini gledaju cene garderobe

Vodolija

Planete sve rade što vama ide u korist, ali vi ste veoma ambiciozni kada je reč o novcu. Dobićete novac, ali to neće biti tako velika suma koju vi očekujete i kojoj se nadate.  Moguće je da ćete se dogovoriti sa novim poslovnim partnerom i to će vam se veoma isplatiti.

Strelac

Saturn u Ribama donosi vam zaradu iz kuće ili na osnovu nekretnina.  Na primer, ako se bavite kupoprodajom stanova ili nečega drugog, onda možete imati veliku dobit. Vi ste znak koji uvek dobija ako praktikuje i neke igre na sreću, prenosi "Krstarica".

Jarac

Ova nedelja izuzetno je bitna za vašu platu. Desiće se prelomni trenutak koji se odnosi na vaša primanja, tako da blago vama - očekujte pomak!

BONUS VIDEO: