OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJU TURBULENCIJE U LJUBAVI: Od 10. decembra pa sve do 2. januara morate biti OPREZNI!


IZVOR: N.J. - 10.12.2022 | 20:00


Da li ste vi među njima?

Foto: Izvor: Unsplash/ Allef Vinicius
OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJU TURBULENCIJE U LJUBAVI: Od 10. decembra pa sve do 2. januara morate biti OPREZNI!

Venera je planeta ljubavi i lepote koja ima uticaj na sferu ljubavi i osećanja. Od 10. decembra do 2. januara ona neće biti u najboljoj poziciji za neke horoskopske znakove jer ulazi u znak Jarca. Prelazak Venere u Jarca biće jedan od poslednjih nepovoljnih astroloških događaja 2022. godine. Ali, dobra stvar je što se tokom ovog perioda ipak suočavamo i sa nekim lepim stvarima koje mogu da nam donesu radost i ohrabrenja, prenosi "Sensa".

Tokom ovog perioda četiri horoskopska znaka očekuju izazovi u ljubavi od 10. decembra do 2. januara:

Bik

On je baš zavisan od energije Venere, pa ih astrolozi savetuju da budu izuzetno oprezni u komunikaciji sa srodnom dušom. Dok je planeta u znaku Jarca, Bikovi ne bi trebalo da pokušavaju da uspostave kontrolu nad partnerom, dečkom/devojkom. U vezi treba da postoji ravnopravnost i dogovor - ako stalno jedan partner želi da bude glavni, u vezi će verovatno biti izazova i problema.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop - nasmejan par se grli

Vaga

Kada je planeta ljubavi pod uticajem Jarca, postoji rizik da se Vage suoče sa ljubomorom, što uopšte nije svojstveno njihovoj prirodi. Žudnja za kontrolom partnera može izazvati konflikte u vezi. Bitno je da budete otvoreni, da pričate sa partnerom potpuno iskreno, a ne da budete impulsivni.

Ribe

Od 10. decembra Ribe treba više pažnje da obraćaju voljenoj osobi. Ribe u ovom periodu mogu postati arogantnije. Važno je pratiti svoje postupke, ali je još važnije pratiti reakciju najbližih. Budite saosećajniji i poštujte osećanja drugih ljudi.

BONUS VIDEO: