NUMEROLOZI OTKRIVAJU: Dačić donosi važne odluke, Prijovićka staje na ludi kamen u 2018.


IZVOR: Jelena JOKANOVIĆ - 02.01.2018 | 00:49


Šestice će napokon stati na svoje noge, osmice imaju sreće na finansijskom planu, dok je za osobe sa bioritamskim brojem tri godina idealna za otpočinjanje posla u inostranstvu.

Foto: Tanjug

Važne odluke su pred njim u narednoj godini

Kako je 2018. u znaku dvojke, ova godina će doneti promene, ali one pozitivne, rešavanje brojnih pitanja i odnosa i postavljanje novih standarda. I na individualnom planu će doneti mnogo toga lepog. Neki će osetiti snagu prave ljubavi, a drugi pak završiti veze u kojima nisu bili zadovoljni. Pojedinima će doneti neočekivane prekide u životu, a drugima ispunjenje zacrtanih planova, a sve u svemu možemo očekivati balans lepih emocija i isto tako prijatnih dešavanja, kaže numerolog Tatjana Jovanović.

Predviđanja o kojima ćete čitati dobijaju se posmatranjem bioritamskog broja. On se dobija sabiranjem našeg dana i meseca rođenja, s tim da se zbir ponavlja sve dok se ne dobije jedna brojka. Znači, ako ste rođeni 19. oktobra, vaš bioritamski broj je 2 (1+9+1+0=11, 1+1=2).

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Smeši joj se brak

Broj 1 - U nastupajućoj godini jedinice će osetiti snagu prave ljubavi. Ako su sami, naći će srodnu dušu, ako su u vezi ili braku, posle turbulentne 2017, uploviće u mirne i harmonične vode. Godina donosi i stabilnu finansijsku situaciju.
(Poznate jedinice: Ivana Selakov, Aleksandra Radović, Marija Kilibarda)

Broj 2 - Dvojke će u 2018. doneti mnoge važne odluke, bilo da je u pitanju rešavanje komplikovanih porodičnih odnosa, stambenog pitanja ili postavljanje novog životnog standarda. Sve u svemu, ova je godina koja donosi promene.
(Poznate dvojke: Ivica Dačić, Seka Aleksić, Dragan Bjelogrlić)

Broj 3 - Osobama sa ovim bioritamskim brojem nova godina donosi mnogo iznenađenja - upoznavanje novih, zanimljivih ljudi, važnih poslovnih saradnika. Ako imate želju da otpočnete rad u inostranstvu, sledeća godina je idealna za to. Finansije će vam biti u fokusu.
(Poznate trojke: Viktor Troicki, Vojislav Šešelj, Jelena Tomašević, Vanja Udovičić)

Broj 4 - I četvorke u narednom periodu očekuju prijatna iznenađenja na emotivnom planu. Ako ste bili u vezi kojom niste bili zadovoljni, to će se konačno okončati bez buke i svađe. Napokon ćete pronaći srodnu dušu sa kojom ćete poželeti nešto ozbiljnije. Sa druge strane, oni koji su u srećnoj vezi mogu očekivati da stanu na ludi kamen.
(Poznate četvorke: Boško Obradović, Aleksandra Prijović, Miloš Teodosić)

Foto: instagram.com/aleksandarvuksanovic

spreman za nove izazove

Broj 5 - Vama 2018. godina donosi napredak na intelektualnom planu. Posle dužeg vremena, osećate se dobro u svojoj koži, spremni za nove izazove. Ako studirate ili se školujete, sledeća godina donosi ispunjenje zacrtanih planova.
(Poznate petice: Miloš Biković, Andrija Prlainović, Aca Lukas)

Broj 6 - Rođeni u broju šest sledeće godine napokon će stati na svoje noge. Sve što se tiče finansija i novca u mesecima koji dolaze biće u usponu. Poslovni planovi će se ostvarivati brže od očekivanog. I sami ćete biti iznenađeni razvojem događaja.
(Poznate šestice: Željko Joksimović, Vuk Kostić, Rada Manojlović)

Broj 7 - Za sedmice 2018. godina je kraj numerološkog ciklusa koji traje od kraja 2008. Nemojte se iznenaditi ako se neke stvari u vašem životu neočekivano prekinu. Ako se to desi, nemojte očajavati jer baš tako je trebalo da bude. Pojaviće se i desiti nešto neuporedivo bolje po vas.
(Poznate sedmice: Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Emina Jahović, Nikola Đuričko)

Foto: ST/D. KUJUNDŽIĆ

Predsednika očekuje novi početak

Broj 8 - Posle teške 2017. godine, naredna će biti pravo osveženje. Idealna za sve nove početke. I na ljubavnom i na finansijskom i na poslovnom planu možete očekivati pozitivne promene. Glavu gore i samo napred u nove pobede!
(Poznate osmice: Aleksandar Vučić, Ana Ivanović, Tomislav Nikolić, Zoran Cvijanović)

Broj 9 - Devetke će napokon biti u ravnoteži sa sobom, sa svojim željama i planovima. Kod vas će fokus biti na emotivnim i porodičnim odnosima, koji će se napokon rešiti onako kako vi želite. Takođe, sledeća godina donosi zadovoljstvo i mir na finansijskom planu.
(Poznate devetke: Novak Đoković, Filip Filipović, Sergej Trifunović)