Ovo su najlepši znakovi horoskopa


IZVOR: Republika - 09.08.2020 | 05:30


Na lepotu osobe mogu uticati brojni faktori kao što su genetika, posvećenost odžavanju fizičkog izgleda, ali i sudbina ukoliko je neko rođen pod srećnom zvezdom.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Prema astrologiji, osobe rođene u znaku Vage, Škorpije i Jarca predstavljaju najlepše ljude iz zodijačkog kruga.

Vaga

Ovim znakom vlada planeta Venera i zahvaljujući njenom uticaju, Vage imaju najlepšu fizionomiju u čitavom zodijaku. Lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak i gladak. Oči su im radoznale, izazovne, zagonetne. Vaga vodi računa o urednosti i eleganciji, pazeći da ostavi dobar utisak u svakoj prilici. Njihov najveći adut su leđa, koja su pravilno građena, glatka i privlačna.

Škorpija

Škorpije, kao i Vage, imaju elegantne pokrete, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i jakoj vilici. Oči su im velike i često njihov pogled deluje hipnotišuće, dok su boje neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija, a telo vitko, iako nemaju izražene mišiće. Njihovo najsnažnije oružje je svakako prodoran pogled na koji niko ne može ostati ravnodušan.

 
$bp("Brid_96950977", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"226"});

Jarac

Ovaj zimski znak ima najzgodnije telo. Lice im je izraženo, a oči velike i često sive, zelene ili plave. Zbog mirnog pogleda i izraženih očiju deluju poput sanjara. Na njima se ističu i duge i lepo oblikovane noge koje su i njihov najveći adut.