(FOTO) MARJANOVIĆI ISKULIRALI JELENIN ROĐENDAN: Samo jedna osoba na grobu pevačice!


IZVOR: E. S. T. - 30.08.2018 | 08:00


Da nije brutalno ubijena, pevačica "Granda" Jelena Marjanović bi juče sa svojom ćerkicom Janom proslavila 35. rođendan. Njen život je surovo prekinut u aprilu 2016, sa nepune 33 godine, udarcima u glavu. Od njenih ukućana, članova porodice Marjanović, na njenom grobu se juče tokom dana pojavila samo jetrva Milica, supruga Zoranovog brata Miloša.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Groblje Zbeg, 29. avgust 2018...

- Nemojte, molim vas, ništa da me pitate - rekla je Milica prilazeći grobu na kom se zadržala desetak minuta. Položila je buket cveća i zapalila sveću, rukom prešla preko uklesane Jelenine slike. Malo je obrisala spomenik, a potom otišla na posao. Tokom prepodneva niko drugi od porodice Marjanović se nije pojavio. Po rečima jednog od radnika groblja, u poslednje vreme uopšte ih i ne viđa. POGLEDAJ GALERIJU

35 godina napunila bi juče Jelena da nije ubijena

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči. Njeno beživotno telo pronađeno je sutradan u obližnjem kanalu, obdukcijom je utvrđeno da je ubijena udarcima tupim predmetom u glavu. Tužilaštvo za ovaj zločin tereti Jeleninog supruga Zorana, koji je nedavno pušten iz pritvora. POGLEDAJ GALERIJU

Teodora: Jecu nosim u srcu

Teodora Krsmanović, Jelenina sestra od strica, zbog ispita je bila sprečena da dođe u Beograd i da za Jelenin rođendan poseti njen grob.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Teodora Krsmanović

- Zajedno smo prošle dug put, delile sreću, a i tugu, s kojom smo se usput susretale. Mi smo razumele jedna drugu na način koji ljudi oko nas nisu razumeli jer sestrama nisu potrebne ni do kraja izgovorene rečenice. Čak i sad, miljama daleko, uvek ćemo biti povezane srcem, jer naša sestrinska povezanost će zauvek ostati jaka - napisala je Teodora na svom Fejsbuk nalogu.