UHAPŠEN BOLESNIK U NOVOM SADU: Ćerku (5) svoje prijateljice PIPKAO PO GENITALIJAMA!


IZVOR: informer.rs - 03.08.2018 | 16:32


Policija je juče u Novom Sadu uhapsila Admira A. (31) iz tog grada jer je seksualno zlostavljao petogodišnju ćerkicu svoje prijateljice!

Foto: pixabay.com

Maanijak zlostavljao devojčicu/Foto: Ilustracija

Za jezivu torturu saznalo se nakon što se devojčica požalila majci da ju je "čika Admir" više puta dirao po genitalijama i da je jednom prilikom došao za njom u kupatilo, stao iza nje i "gurao joj nešto dole". Majka je odmah obavestila policiju, a o svemu je obavešten i Centar za socijalni rad.

- Osumnjičeni je negirao da je seksualno zlostavljao devojčicu, pa je pristao i na poligrafsko ispitivanje, gde se pokazalo da nije odgovorio istinito na sva pitanja. Devojčica je odvedena na lekarske preglede, gde je ustanovljeno da nije razdevičena - kazao je izvor iz istrage.

On dodaje da su porodice pedofila i zlostavljane devojčice u prijateljskim odnosima, pa je njena majka imala poverenja u Admira.

Iz Osnovnog suda u Novom Sadu juče je potvrđeno da je Admir priveden kod sudije za prethodni postupak, po zahtevu nadležnog tužilaštva. Protiv Admira je podneta krivična prijava za nedozvoljene polne radnje.