UŽAS U ZRENJANINU: Pedofil čokoladom mamio devojčicu (8) u kuću


IZVOR: Republika - 23.07.2018 | 04:03


Policija je uhapsila Stevu L. (62) iz Zrenjanina zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje. Kako Srpski telegraf saznaje, on je u protekla dva meseca seksualno uznemiravao i dodirivao po genitalijama osmogodišnju devojčicu!

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Foto: Ilustracija

Steva L. je, prema krivičnoj prijavi, ćerku svog komšije slatkišima namamio u svoju kuću i primoravao je da legne na krevet, a zatim je dodirivao po telu.

- Kada bi video da se devojčica igra na ulici, izlazio bi u dvorište i pozivao je u kuću kod njega, da joj, navodno, da čokoladu i sok. Nakon što bi ušla unutra, naređivao joj je da legne na krevet i govorio da neće dobiti čokoladu ukoliko ga ne posluša - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Manijak detetu govorio da neće dobiti slatkiše ukoliko ne legne na krevet i skine trenerku

Kako dodaje naš sagovornik, manijak je devojčici tražio i da skine donji deo trenerke.

- Mazio ju je po genitalijama i butinama i dodirivao po grudima. Nakon toga bi joj rekao: "Nemoj nikom da pričaš šta smo radili", dao čokoladicu i pustio iz kuće - dodaje naš izvor.

Stevi L. je određeno policijsko zadržavanje. U međuvremenu su zatražena veštačenja koja će utvrditi da li je manijak devojčicu i silovao!