DANKA ILIĆ BI DANAS NAPUNILA DVE GODINE! Monstrumi je ubili, a još uvek ćute o lokaciji tela!


IZVOR: Republika - 06.05.2024 | 06:00


Danka je rođena na Đurđevdan i, nažalost, svoj drugi rođendan nije dočekala.

Foto: Društvene mreže
DANKA ILIĆ BI DANAS NAPUNILA DVE GODINE! Monstrumi je ubili, a još uvek ćute o lokaciji tela!

Nestanak male Danke Ilić iz Bora, koji se dogodio 26. marta, šokirao je javnost, a tragični razvoj događaja dodatno je potresao čitavu zajednicu. Osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević udarili su službenim vozilom JKP "Vodovod" Bor, a nakon toga su je onesvešćenu stavili u zadnji deo automobila, gde ju je Dejan Dragijević ugušio.

Telo nesretne devojčice je nakon toga bačeno na obližnju deponiju, a kasnije premešteno na nepoznatu lokaciju uz pomoć Dragijevićevog brata i oca.

Foto: Društvene mreže

Dejan i Rade Dragijević i Srđan Janković

 

Policija već nedeljama intenzivno pretražuje svaki deo Zlota i Banjskog polja, gde je Dragijević živeo i gde je mala Danka nestala. Ovo predstavlja izuzetan napor i angažovanje policije u cilju pronalaska tela i rasvetljavanja ovog tragičnog događaja.

Ivana Ilić, majka ubijene devojčice, poslednja je videla svoju ćerku i prijavila njen nestanak.

Danas, na Đurđevdan bi Danka proslavila svoj drugi rođendan da je živa, ali nažalost, taj dan nije dočekala.

Foto: Društvene mreže, Shutterstock, amberalert.rs

Ivana i Miloš Ilić

Viši sud je produžio pritvor osumnjičenima za ovo strašno ubistvo, kao i ocu Dejana Dragijevića, koji se tereti za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Takođe, Dejan Dragijević i Srđan Janković se trenutno nalaze na psihijatrijskom veštačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.

Radoslav Dragijević, otac osumnjičenog Dejana, nalazi se u pritvoru od 6. aprila, a produženje pritvora obrazloženo je postojanjem okolnosti koje ukazuju na moguće skrivanje ili uništavanje dokaza, kao i na uticaj na svedoke koji će biti ispitani u postupku.

Ovaj slučaj predstavlja težak teret kako za pravosudni sistem, tako i za celu zajednicu, a nadamo se da će istina biti razotkrivena i da će pravda biti zadovoljena.

BONUS VIDEO