PROŠLO JE TAČNO DVA MESECA OD DANKINOG UBISTVA: Telo male devojčice još uvek nije pronađeno!

Autor:

Hronika

26.05.2024

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici MUP-a i specijalni timovi su danima vršili opsežnu pretragu terena, ali nažalost, telo devojčice još uvek nije pronađeno.

PROŠLO JE TAČNO DVA MESECA OD DANKINOG UBISTVA: Telo male devojčice još uvek nije pronađeno!

Foto: Društvene mreže

Prošlo je tačno dva meseca od kada je Danka Ilić, dvogodišnja devojčica iz Bora, zverski ubijena, a njeno telo još uvek nije pronađeno. Osumnjičeni za teško ubistvo, radnici borskog JKP "Vodovoda" Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot i Srđan Janković (50) iz sela Luka, priznali su da su prvo udarili devojčicu svojim službenim kolima "fiat pandom" pre nego što su je zadavili. Nakon ovog užasnog čina, telo male Danke premestili su na za sada nepoznatu lokaciju.

Istražni organi vode istragu povodom ovog tragičnog događaja, a očekuje se nastavak saslušanja u Višem javnom tužilaštvu Zaječaru. Do sada je saslušano oko 15 svedoka, uključujući članove porodica osumnjičenih, njihove kolege i komšije. Takođe, ističe se da istražni organi nameravaju da saslušaju i Radoslava Dragijevića, oca osumnjičenog Dejana, koji je navodno pomogao u premestanju tela male Danke na nepoznatu lokaciju nakon zločina.

Pripadnici MUP-a i specijalni timovi su danima vršili opsežnu pretragu terena, ali nažalost, telo devojčice još uvek nije pronađeno. Potraga je obuhvatila terene u Banjskom polju, borskim selima Zlot i Luka, ali i ostalim susednim mestima. Angažovano je veliki broj ljudi i tehnologije kako bi se dete pronašlo, a pregledano je na desetine hiljada video materijala sa nadzornih kamera širom Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
seka

28.05.2024 22:12

Devojcica nije nadjena jer njeni koji su je prodali nece da kazu gdje je a ni vi doduse, ni vlast ni novinari njih to me pitate. Svi trazite tijelo a ne djevojcicu. Pocnite iz njene kuce , odatle sve krece. Sram vas bilo.