ŠOK SNIMAK VLADIMIRA KECMANOVIĆA! Ovako je otac Koste Kecmanovića sa oružjem u rukama pucao u streljani na otvorenom! (VIDEO)


IZVOR: Republika/D.Đ. - 04.05.2024 | 14:38


Način na koji je snimljen prikazuje strast koju ovaj čovek gaji prema streljaštvu.

Foto: Shutterstock, Facebook
ŠOK SNIMAK VLADIMIRA KECMANOVIĆA! Ovako je otac Koste Kecmanovića sa oružjem u rukama pucao u streljani na otvorenom! (VIDEO)

Vladimir Kecmanović, otac dečaka ubice Koste Kecmanovića koji je pre godinu dana 3. maja 2023. godine ubio devetoro đaka i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, pre samog masakra učio je Kostu da puca u streljani, a osim toga i on je jednom prilikom snimljen u streljani na otvorenom sa sve pratećom opremom, slušalicama na ušima i pištoljem u rukama.

Javnost je godinu dana unazad šokirana saznanjima koja su dodatno isplivala o ovoj porodici nakon počinjenog krvavog pira u OŠ "Vladislav Ribnikar", a ekipa portala Republika.rs eksluzivno je došla u posed snimka, na kome se jasno vidi otac monstruma kako koncentrisano na mete ispaljuje metke jedne za drugim.

Na osnovu snimka teško je poverovati da je Vladimir svog sina upoznao s oružjem da bi ga upozorio na opasnost od bilo čega. Način na koji je snimljen prikazuje najpre strast koju ovaj čovek gaji prema streljaštvu, a koju je takođe preneo i na svog sina, da bi on kasnije sve naučeno upotrebio u najgore svrhe.

Snimci iz streljane Vladimira Kecmanovića, kao i fotografije koje su nedavno dospele u javnost na kojima dečak ubica rukuje oružjem, otvara niz pitanja o vaspitnim metodama jednog roditelja koji bi trebalo biti primer tinejdžeru.

Foto: privatna arhiva

Kosta Kecmanović u streljani

Posebno zgražavanje izazvao je trenutak nakon masakra, kada je uhapšen i Kostin otac, koji je u momentima velike tragedije hvalio sina kao odličnog strelca i govorio kako ga je učio preciznosti.

Ove izjave izazvale su nevericu i zgražavanje, budući da je dečak ubica izvršio stravično nasumično pucanje u školi.

Podsetimo, Vladimir Kecmanović nalazi se u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu. Optužen je da je maloletnom sinu Kosti stavio na raspolaganje oružje i municiju kojima je počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Na teret mu se stavlja i što je dete u tom momentu staro 12 ili 13 godina u streljani učio da puca jer je mladi monstrum pokazao preciznost i umeće ravno vrhunskim pucačima.

BONUS VIDEO