JEZIV DETALJ NA UMRLICI BRATA UBICE DANKE ILIĆ! Evo šta je svima zapalo za oko! (FOTO)


IZVOR: Republika/D.B. - 11.04.2024 | 13:22


Sahrana Dalibora obaviće se danas u 14 časova, a majka Svetlana koja je jedina od porodice na slobodi, biće dovedena u pratnji policije.

Foto: ST/Vladimir Lukić
JEZIV DETALJ NA UMRLICI BRATA UBICE DANKE ILIĆ! Evo šta je svima zapalo za oko! (FOTO)

Dalibor Dragijević (40), brat Dejana Dragijevića koji je osumnjičen da je ubio dvogodišnju devojčicu Danku Ilić, biće sahranjen dana na lokalnom groblju u Zlotu, a na umrlici stoje imena troje ožalošćenih.

Kako Kurir piše, otac Radoslav koji se nalazi u pritvoru kao i osumnjičeni Dejan, neće doći na Daliborovu sahranu, jer im je odbijen zahtev da prisustvuju.

Dejanov brat je, da podsetimo, uhapšen u subotu zbog sumnje da je pomogao bratu da se reši devojčicinog tela, a preminuo je u borskoj policiji u noći između subote i nedelje, nejverovatnije od posledica srčanog udara.

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

 

- Sa dubokim bolom u srcu javljamo da je naš dragi, nikad prežaljeni, Dragijević Dejan preminuo 7. aprila - navodi se na umrlici, a kao ožalošćeni potpisani su:

- Majka Svetlana, otac Radoslav, brat Dejan i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Mnogima je zapalo za oko da je i Dejanovo ime na umrilic. Inače, Dejan je po hapšenju priznao da je ubio Danku Ilić.


Sahrana Dalibora obaviće se danas u 14 časova, a majka Svetlana koja je jedina od porodice na slobodi, biće dovedena u pratnji policije, dok ostatak porodice neće imati pravo na to.

Rodbina i komšije stigle su u dom Dragijevića, a umrlica je postavljena tek danas, na dan sahrane.

Danka Ilić je, da podsetimo, nestala 26. marta, a kako se kasnije ispostavilo na osnovu iskaza osumnjičenog Dragijevića i njegovog kolege Srđana Jankovića (50), ona je tog dana i ubijena.


Potraga za njenim telom i dalje traje, a pretražena je svaka lokacija koju su osumnjičeni dali, međutim, od Dankinog tela nema ni traga. Policija nastavlja intenzivnu potragu.

BONUS VIDEO