DA LI ĆE SASLUŠANJE OCA UBICE BITI ODLOŽENO ZBOG SMRTI DALIBORA?!


IZVOR: Republika/J.B. - 07.04.2024 | 15:04


U ovom trenutku nije poznato da li je Rade Dragijević obavešten o smrti mlađeg sina

Foto: Facebook
DA LI ĆE SASLUŠANJE OCA UBICE BITI ODLOŽENO ZBOG SMRTI DALIBORA?!

Smrt Dalibora Dragijevića (40), brata Dejana Dragijevića koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, neće verovatno odložiti saslušanje njihovog oca R. D. (73), koji je takođe zadržan u policiji zbog sumnje da je pomogao u premeštanju tela devojčice na drugu lokaciju.

U ovom trenutku nije poznato da li je R. D. obavešten o smrti mlađeg sina. Ukoliko jeste, uvek postoji mogućnost da sam od tužilaštva zatraži odlaganje saslušanja zbog novonastale situacije.

Podsetimo, juče je policija Dejana Dragijevića dovela do dvorišta porodične kuće u Zlotu, gde su proveli oko pet minuta. Prema nezvaničnim informacijama, Dejan Dragijević je policiji juče dao adrese i vodio ih na lokacije, ali tela nije bilo.

Oglasio se MUP

- D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt - saopšteno je iz policije i navedeno da će obdukcija biti obavljena na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu.

Da podsetimo, nakon priznanja Dejana Dragijevića (50) da je ubio dvogodišnju Danku Ilić golim rukama, policija se sada bavi novom dilemom - gde se nalazi telo devojčice. Dragijević je tvrdio na saslušanju u tužilaštvu da ne zna tačnu lokaciju tela, ali je optužio svog oca i brata da su mu pomogli da se reši tela.

Policija sada ispituje mogućnost da su otac i brat optuženog sakrili telo devojčice, ali mu nisu otkrili tačnu lokaciju.

Dejan Dragijević je priznao da je zadavio Danku Ilić tokom saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, koje je trajalo više od dva sata. On je takođe izjavio da su mu otac i brat pomogli da skloni telo sa deponije, ali nije dao precizne informacije o mestu gde je telo konačno sklonjeno.

Uhapšeni otac (R. D., 73) i brat (D. D., 40) optuženi su zbog sumnje da su pomogli Dejanu Dragijeviću da premesti telo male Danke sa deponije u okolini Banjskog polja na nepoznatu lokaciju u Boru.

BONUS VIDEO