KOMŠINICA OTKRILA GDE JE DANKINA MAJKA BILA PRE NESTANKA DETETA: "Šokirana sam, ne mogu da verujem"


IZVOR: Sanja BOJANOVIĆ - 29.03.2024 | 17:56


Nažalost, još uvek nema ni traga ni glasa od deteta.

Foto: Facebook
KOMŠINICA OTKRILA GDE JE DANKINA MAJKA BILA PRE NESTANKA DETETA: "Šokirana sam, ne mogu da verujem"

Devojčica Danka Ilić (2) nestala je u utorak popodne u Banjskom polju kod Bora. Za njom se traga od jutros, a u potragu je uključeno još 18 vatrogasaca i pas Zigi.

Ekipa Republike posetila je zgradu u Boru u kojoj živi porodica Ilić i zatekla komšije koji su i dalje šokirani onim što se dogodilo. 

Kako je istakla komšinica koja poznaje porodicu Ilić, Danka je divno i pozitivno dete. Takođe, ona je navela da je poslednji put majku videla u parku.

- Znamo roditelje, majka je nedavno dovodila decu ovde u park i igrali su se sa mojom, tad sam je poslednji put videla. Danka je preslatka, uvek nasmejana devojčica. Imaju i kuče koje su šetali, ali ih privatno ne poznajem. Danima unazad ih nismo videli, šokirana sam i ne mogu da verujem šta se dogodilo. Nadam se da će je pronaći i da će konačno biti rešena misterija - rekla je komšinica M.J. za Republiku.

Kako smo ranije pisali, bageri su i danas oko kuće i dvorišta, gde je devojčica poslednji put i viđena. Kao i juče, oni rade na raščišćavanju terena. 

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog polja do grada Bora, i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Nažalost, još uvek nema ni traga ni glasa od deteta. 

BONUS VIDEO