KOSTA IM JE UZEO ONO NAJSVETIJE! Reči na grobu Eme Kobiljski srce lome na milion delova: ''Ljubav je večna, rastanka nema!'' (FOTO/VIDEO)


IZVOR: M.B. - 21.03.2024 | 15:00


Potresne slike i reči na grobu Eme Kobiljski kojoj je 3. maja 2023. godine presudio školski drug Kosta Kecmanović.

Foto: Republika.rs
KOSTA IM JE UZEO ONO NAJSVETIJE! Reči na grobu Eme Kobiljski srce lome na milion delova: ''Ljubav je večna, rastanka nema!'' (FOTO/VIDEO)

Deset meseci je prošlo otkako je Kosta Kecmanović izvršio masovno ubistvo u OŠ ''Vladislav Ribnikar'' koju je i sam pohađao i usmrtio devetoro vršnjaka i čuvara škole.

Porodice nastradale dece i čuvara Dragana ne mire se sa crnom sudbinom, tuga i bol ne prestaju.

Među stradalom nedužnom decom je i ćerka odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog, Ema Kobiljski, a reči ispisane na nadgrobnoj ploči kidaju dušu.

- Zauvek znaj da sam tu, da te volim, da te čekam... Naša si ljubav, a ljubav je večna... Rastanka nema - stoji uklesano na grobu male Eme.

Emin grob je prekriven cvećem i igračkama, njena slika pokazuje koliko je bila mila i vedra devojčica, te izgleda kao da vas posmatra svojim nevinim očima. POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, Emin otac prisetio se njenog odrastanja i njihove neverovatne povezanosti. Ema je bila njihova treća sreća i donela je neizmernu radost u njihov dom. Neutešni otac je prepričao kako je Ema provela svoje detinjstvo i o tragediji koja se dogodila 03. maja kada je Kosta Kecmanović oduzeo život Eme Kobiljski, njenih drugara i čuvara škole.

- Ema je bila mala, imala je dve godine i mi smo plesali uz Čolu, a ona malo-malo pa otrči do ajpeda i vidi mene tamo i priča mi, misleći da sam u inostranstvu: "tata, budi dobar, i požuri da se vratiš kući". Nisam razumeo odmah šta priča, tek kasnije mi se to sleglo - kaže neutešni Dragan Kobiljski za BBC.

Tatu od dva metra, Ema je zvala „moj plišanac".

- Kad god sam dolazio kući, trčala je da me zagrli. Gde god smo bili, to je bila čarolija - recimo, praznični dani u pustom rumunskom mestu, gde nema ničega sem jednog tržnog centra, a nama je bilo „kao u Parizu" - kaže Dragan i dodaje:

- Nama nikad ništa nije trebalo, osim nas samih. Kad smo dobili i mlađu ćerku Milu, postali smo četverac, ali se znalo da su za sve igrice, poput Aktivitija, Monopola ili podmornica, kao i odbojke, u paru ja i Ema, a mama i Mila. Ema i ja smo ih stalno pobeđivali - navodi Dragan koji je istakao koliko je bio ponosan na svoju ćerku.

BONUS VIDEO