MONSTRUM OSUĐEN NA 18 GODINA: Goran zverski ubio suprugu nakon svađe, pa rekao da se ne seća ubistva!


IZVOR: Republika/M.B. - 07.03.2024 | 10:32


Komšije su čule svađu u stanu bračnog para.

Foto: Facebook
MONSTRUM OSUĐEN NA 18 GODINA: Goran zverski ubio suprugu nakon svađe, pa rekao da se ne seća ubistva!

Goran S. iz Srbije osuđen je na 18 godina zatvora zbog ubistva supruge Snežane sa kojom je bio u braku 29 godina. Ovaj tragični događaj koji se desio u Lucernu potresa javnost i ostavlja pitanja o motivima i okolnostima ovog zločina.

Iskaz optuženog: "Ne sećam se ubistva, ali me je provocirala"

Tokom suđenja, Goran je izneo tvrdnje da ga je supruga provocirala i fizički napala pre zločina, ali istovremeno tvrdi da se samog ubistva ne seća. Ova tvrdnja ostavlja prostor za spekulacije o tome šta se tačno dogodilo u njihovom domu tog kobnog dana.

- Provocirala me je, da bi onda pozvala policiju- rekao je Goran.

Detalji zločina

Ubistvo je izazvalo pažnju i zbog okolnosti koje su prethodile samom činu. Komšije su čule svađu u stanu bračnog para, a nakon toga je usledila tišina pre nego što su se začule sirene koje su signalizirale strašan događaj. Policija je zatekla ženu sa teškim povredama i njenog supruga koji je odmah uhapšen.

Optužbe i poricanje: svađa oko razvoda i novca

U optužnici se kao razlog za ubistvo navode svađa oko razvoda i novca, dok je Goran tvrdio da nije pristao na razvod kada mu je žena to zatražila. Ovo otvara pitanje dinamike njihovog odnosa i eventualnih tenzija koje su dovele do tragičnog ishoda.

Ostavljeni sin i dve ćerke

Ovaj događaj je ostavio dubok trag, posebno zbog činjenice da iza ubijene Snežane ostaju troje dece: dve ćerke i sin. Porodica će morati da se nosi sa traumatičnim gubitkom, dok će Goran morati da odgovara za svoje postupke pred zakonom.