(UZNEMIRUJUĆI AUDIO) OBELODANJEN RAZGOVOR NUSRETOVOG BRATA I UBICE: "Jedan će od nas noćas biti pod crnom zemljom - ja ili ON!"


IZVOR: Sanja BOJANOVIĆ - 11.02.2024 | 09:52


Na dogovorenom mestu, umesto žene, sačekala ga je nekolicina muškaraca koji su ga brutalno pretukli.

Foto: Rina, Facebook
(UZNEMIRUJUĆI AUDIO) OBELODANJEN RAZGOVOR NUSRETOVOG BRATA I UBICE: "Jedan će od nas noćas biti pod crnom zemljom - ja ili ON!"

Nusret Destanović, dvadesetosmogodišnji mladić iz Tutina, pronađen je mrtav u bunaru, što je potreslo njegovu porodicu i šokiralo zajednicu. Okolnosti njegove smrti izazivaju brojna pitanja, a prema nezvaničnim izvorima, ljubomorni bivši suprug žene s kojom se Nusret viđao mogao bi biti odgovoran za ovaj tragični događaj.

Priča ove tragedije počinje kada je Nusret primio poruku sa telefona žene s kojom je bio u kontaktu. Naivno se odazvavši pozivu, Nusret je umesto očekivanog susreta dočekala zaseda. Na dogovorenom mestu, umesto žene, Nusreta su sačekali muškarci koji su ga brutalno pretukli, što je bila samo uvertira u tragični epilog.

U sklopu velike policijske akcije, uhapšene su tri osobe u vezi sa ovim ubistvom, dok je jedan osumnjičeni i dalje u bekstvu. Među uhapšenima su mladić iz Sjenice i jedan muškarac iz Novog Pazara, optuženi za teško ubistvo i pomaganje učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, dok je treća osoba uhapšena zbog neprijavljivanja pripremanja krivičnog dela.

Međutim, ono što je dodatno potreslo javnost jeste ekskluzivno medijsko otkriće razgovora između osumnjičenog i brata žrtve, Nusreta Destanovića. Snimak ovog razgovora otkriva duboke emotivne tenzije i složene odnose između dvojice muškaraca. Brat ubijenog, u potrazi za istinom i pravdom, hrabro se suočava sa osumnjičenim, tražeći odgovore na pitanja koja muče njegovu porodicu i celu zajednicu.

Detalji ovog razgovora bacaju novo svetlo na već složenu mrežu odnosa i moguće motive koji stoje iza ovog tragičnog događaja. Razgovor takođe ističe emocionalni teret koji nosi porodica žrtve i izazove s kojima se suočavaju u borbi za pravdom.

BONUS VIDEO