"AKO STE VI TAD SLOBODNI, VALJDA MOGU I JA DA ODMORIM": Kosta Kecmanović PONOVO šokirao doktore BIZARNIM zahtevom


IZVOR: Republika/M. J. - 07.02.2024 | 20:30


Kosta Kecmanović ima zahtev koji je zaledio lekare klinike na kojoj je.

Foto: Facebook, Tanjug/Sava Radovanović
"AKO STE VI TAD SLOBODNI, VALJDA MOGU I JA DA ODMORIM": Kosta Kecmanović PONOVO šokirao doktore BIZARNIM zahtevom

Nova saznanja o dečaku ubici Kosti Kecmanoviću (14), iz dana u dan sve više šokiraju javnost, a njegovo ponašanje u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu nastavlja da bude misterija za sve zaposlene tamo.

Ovoga puta, on je odlučio da osoblju uputi bizaran zahtev, sa još bizarnijim obrazloženjem.

- Kosta je tražio da bude pušten iz bolnice na Dan državnosti, odnosno 15. i 16. februara, jer, kako je rekao, ako su većini zaposlenih u klinici to slobodni dani, "valjda i on ima pravo da malo odmori" - govori nezvanično izvor Republike i dodaje:

- Dečak se poziva i na "činjenicu" da nije imao zimski raspust, a koji smatra da je zaslužio, stoga je rešen da dobije ove dane kao neki vid kompenzacije. Kosta je ubeđen da će mu zahtev biti odobren i već uveliko priča o svojim planovima za ovu privremenu slobodu, a posebno se interesuje za vremensku prognozu jer želi da "iskoristi lepo vreme".

Podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

VIDEO REPUBLIKA