MILJANA KECMANOVIĆ POSLE ZLOČINA SINA IŠLA NA ESTETSKE OPERACIJE: Operisala se, uklanjala podočnjake, zatezala bore...


IZVOR: Republika - 02.02.2024 | 19:30


Zgrožena javnost čitave nedelje komentariše ponašanje i izgled majke dečaka ubice, u neverici konstatuju da je išla na tretmane ulepšavanja.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook
MILJANA KECMANOVIĆ POSLE ZLOČINA SINA IŠLA NA ESTETSKE OPERACIJE: Operisala se, uklanjala podočnjake, zatezala bore...

Monstrum majka kako su Miljanu Kecmanović nazvali roditelji žrtava njenog sina Koste Kecmanovića u više navrata od 3. maja prošle godine, zatražila je  usluge estetskih stručnjaka kako bi se ulepšala i podmladila.

Ona je postupala u svemu nečuveno i krajnje neljudski jer je pokušala da spase imovinu od potraživanja roditelja devetoro ubijene i petoro povređene dece, kao i njihove ranjene nastavnice i porodice ubijenog školskog čuvara. Na sve to je brinula o neverovatnoj stvari za majku masovnog ubice, o tome kako izgleda i kako je drugi fizički vide. Činila je sve da bude dopadljiva dok su majke desetoro ubijenih plakale i jedva skupljale atome snage da nastave dalji život.

Foto: pixabay.com, Tanjug/O. TOSKIĆ,Privatna arhiva, Printscreen

Roditeljima dečaka ubice MIljani i Vladmiru Kecmanović se sudi u Višem sudu u Beogradu

Prema sopstvenom detetu Miljana se ponela nemajčinski i bez imalo ljubavi, u šta su se uverili i roditelji žrtava masakra u školi na Vračaru, kada je dečak ubica saslušavan preko video linka sa Palatom pravde u postupku protiv njegovog oca. 

- Kao roboti su bili oboje. Tu nema emocija i ta majka, odnosno nemajka uporno pokušava da sebe opere od onog što je učinilo njeno dete. Kakvo god da je, njeno je - rekao je Anđelko Aćimović otac ubijene devojčice Angeline Aćimović koja se 12 dana borila sa strahovitim povredam koje joj je Kosta naneo upucavanjem u glavu. 

Anđelko Aćimović, otac čarobne Angeline koju je ubio školski drug

Očajni otac se emotivno slomio  u sudu videvši ponašanje Miljane Kecmanović posle drugog dana suđenja kada mu se sreo npogled sa Kecmanovićevom. Ona je bila gorda i bez trunke empatije gledala je u roditelje ubijenih. Čak se i blago osmehivala kao njen advokat Borivoje Borović, a osim uredne frizure sa taze izvučenim pramenovima na Miljani se videlo da je operisala podočnjake, zatezala bore i negovala se. 

Sve to je šokiralo roditelje žrtava, ali i javnost koja u neverici i šoku čitave nedelje koja komentariše da je prosto neverovatno da se majka masovnog ubice ponaša kao da apsolutno nema nijedan problem u životu.  

BONUS VIDEO