KLIZALJKE ANGELINE AĆIMOVIĆ OSTALE SU DA SEĆAJU NA NJU I NJEN HOBI: Tuga na mestu gde je ubijena devojčica volela da kliza! (FOTO)


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 31.01.2024 | 08:47


U znak nezaborava porodica je proslavila 15. rođendan Angeline Aćimović uz mnogo suza i veru da ona sve to oseća negde gore.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook, Shutterstock
KLIZALJKE ANGELINE AĆIMOVIĆ OSTALE SU DA SEĆAJU NA NJU I NJEN HOBI: Tuga na mestu gde je ubijena devojčica volela da kliza! (FOTO)

Prelepa devojčica Angelina Aćimović koju je školski drug Kosta Kecmanović usmrtio na času istorije zajedno sa još petoro drugara, koliko je i ranio, kao i nastavnicu istorije juče bi slavila 15. rođendan

Porodica je u to ime juče jutru obišla Angelininu večnu kuću i ostavila joj poklon. Potom su bili na suđenju roditeljima Koste Kecmanovića - Vladimiru i Miljani Kecmanoviću. Sinoć su na Tašmajdanu na klizalištu koje je Angelina obožavala ugostili učenike "Ribnikara" da klizaju u sećanje na drugaricu. 

Foto: Facebook

Tašmajdan

Umesto rođendanske torte na kojoj bi Angelina ugasila svećice, dečica su jela kolače i potom pustili balone ka nebu. Angelinini najmiliji su uvereni da ona sve vidi i da je ona sada njihov anđeo čuvar kao i njene drugarice i drug sa kojima se "preselila iznenada". 

- Bili smo na groblju i odneli joj poklon narukvicu sa tri krstića i velikog Meda Brunda. Večeras će biti proslava na Tašu za svu decu iz Ribnikara. Klizaće i poslužiće se kolačima - rekao je Anđelko Aćimović za Republiku juče na suđenju u Palati Pravde. 

Foto: Facebook

Tašmajdan

Podsetimo, juče je pred Višim sudom u Beogradu počelo suđenje roditeljima dečaka-ubice koji je u maju prošle godine izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". 

Miljana Kecmanović majka dečaka ubice Koste K. (14) se pojavila ispred sudnice Višeg suda u Beogradu kako bi prisustvovala suđenju.

BONUS VIDEO