"DETE JE OSTALO BEZ OCA..." Potresne reči komšija ubijenog Igora u Smederevu - sumnjaju da je OVO dovelo do SMRTNOG ISHODA! (FOTO)


IZVOR: Aleksandra GRUJIĆ - 23.01.2024 | 10:56


Osumnjičeni je ubijenom mladiću naneo više uboda u predelu stomaka.

Foto: Facebook, Branimir Brana Jovanvoić
"DETE JE OSTALO BEZ OCA..." Potresne reči komšija ubijenog Igora u Smederevu - sumnjaju da je OVO dovelo do SMRTNOG ISHODA! (FOTO)

Smederevu je juče pronađeno telo Igora I. (37) iz sela Lugavčina kod Smedereva. Kako je već izveštavao portal Republika.rs, preminuli mladić bio je zaposlen u vodovodu. Za njegovo ubistvo uhapšen je Zoran J. (41) u čijoj kući je i pronađen ubijeni mladić.

Osumnjičeni za ubistvo u ovom gradu poznatiji  je kao Zoran Žorž, a kako su nam juče rekla komšije, niko ne zna koji bi motiv ovog zločina mogao da bude. POGLEDAJ GALERIJU

Igor je živeo u porodičnoj kući u Lugavčini sa ocem i majkom, za koje svi u selu imaju samo reči hvale. Majka Milica je vaspitačica, a otac je držao kafić u selu, dok su mladića opisivali kao finog i kulturnog.

Igorova sestra Ivana je u sedmom mesecu trudnoće i ima jednogodišnje dete, a Igorov sin ima 9 godina.

- Igor se razveo, a dete bi trebalo da je treći razred. Nikada za njega nismo čuli, niti videli da je pijan ili da koristi narkotike. Dete je ostalo bez oca - rekli su nam meštani njegovog rodnog sela.

Foto: Facebook

Igor I. sa sinom

- Na slavama se uglavnom popije, to je opšte poznato. Moguće da je tako i došlo do svađe i na kraju smrtnog ishoda - dodali su meštani sela Lugavčina.

Inače, ekipa Republike je zatekla majku Milicu na kućnom pragu, a za naš portal je kratko izustila: "Razumite me, ne mogu da pričam, čekam da mi dovedu sina".

Komšije su nam objasnile da je Igor bio zaposlen u vodovodu i da je radio od 18 sati do 6 ujutru, a da se kobne večeri nije javljao majci od 22 sata.

BONUS VIDEO: