EPILOG SINOĆNE DRAME U NIŠU: Povređena dva mladića i jedna devojka - Evo kakvo je njihovo zdravstveno stanje


IZVOR: D.B. - 01.01.2024 | 11:19


Ovakvi incidenti nas podsećaju na važnost preventivnih mera i reakcije nadležnih organa kako bi se smanjila incidencija nasilja u javnim prostorima.

Foto: youtube.com/Belle amie
EPILOG SINOĆNE DRAME U NIŠU: Povređena dva mladića i jedna devojka - Evo kakvo je njihovo zdravstveno stanje

Sinoć se u jednom lokalu u Nišu desila tuča u kojoj su povređene dve muške i jedna ženska osoba. Prema informacijama iz KC Niš, dvoje povređenih je pušteno kući, dok je jednom muškarcu previjena povreda glave i upućen maksilofacijalnom specijalisti. Srećom, svi povređeni su svesni i komunikativni, što je umanjilo zabrinutost oko njihovog zdravstvenog stanja.

Do tuče je došlo nešto pre ponoći, nakon čega su intervenisale dve ekipe Hitne pomoći. Ovo naglašava ozbiljnost situacije i brzu reakciju medicinskog osoblja kako bi se povređenima pružila neophodna pomoć.

S obzirom na ozbiljnost povrede jednog od muškaraca, važno je istaći značaj brze medicinske intervencije i adekvatnog lečenja koje će mu pružiti maksilofacijalni specijalista.

Ovakvi incidenti nas podsećaju na važnost preventivnih mera i reakcije nadležnih organa kako bi se smanjila incidencija nasilja u javnim prostorima. Sigurnost građana treba da bude imperativ, a ovakvi događaji ukazuju na potrebu za dodatnim merama kako bi se osiguralo da ljudi mogu bezbedno uživati u društvenim aktivnostima.

Podsetimo, novogodišnja noć protekla je mirno, međutim, ipak je zabeležena nekolicina incidenata. 

BONUS VIDEO: