SREO SAM GA TAJ DAN, BIO JE VRLO UZRUJAN: Cimer preklanog čoveka u Smederevu otkrio policiji SVE ŠTO ZNA


IZVOR: Republika - 23.09.2023 | 12:45


Bivši cimer ubijenog čoveka ispričao je da je on bio prvi osumnjičeni kada se saznalo za ubistvo

Foto: ST/D. KADIĆ
SREO SAM GA TAJ DAN, BIO JE VRLO UZRUJAN: Cimer preklanog čoveka u Smederevu otkrio policiji SVE ŠTO ZNA

Meštanin Smedereva Ž.I. (68) brutalno je ubijen tako što ga je, za sada, nepoznata osoba, prema nezvaničnim saznanjima, 10 puta izbola nožem, a potom preklala po vratu.

Uviđaj je i dalje u toku, a pripadnici policije obezbeđuju lokal.

Telo nesrećnog muškarca pronađeno je juče u lokalu koji je on nedavno kupio, i prema nezvaničnim saznanjima, nekoliko lica je saslušano.

Bivši cimer ubijenog čoveka ispričao je da je on bio prvi osumnjičeni kada se saznalo za ubistvo.

- Žile i ja smo živeli zajedno šest godina i on je nedavno prodao kuću u kojoj smo živeli zajedno. Ja sam se odselio, a on je uzeo taj lokal da živi u njemu. Dan uoči ubistva zatekao sam ga na obližnjoj pijaci, bio je poprilično uzrujan, videlo se da nešto sa njim nije u redu. Kada sam saznao da je ubijen, ostao sam u šoku i odmah sam otišao u policiju da se prijavim, pošto sam čuo da su me tražili. Ispitivali su me do 1 posle ponoći, nakon toga sam pušten - ispričao je za portal Nova bivši cimer ubijenog.

On navodi da nesrećni čovek nije imao neprijatelje i da ga je poprilično zabrinulo kad je saznao šta se dogodilo.

Meštani Smedereva ostali su u šoku nakon stravičnog ubistva i oni kažu da ovakav slučaj nisu zapamtili.

- Imam dvoje dece i živimo u blizini tog lokala gde je on ubijen. Jako smo uplašeni, posebno što se još uvek ne zna ko je ubica. Na tom mestu često se skupljaju problematične ličnosti, vrište, galame i vrše nuždu, zato što je pored napušteni objekat. Više puta smo apelovali na grad da nam reši taj problem, ali nam niko nije izašao u susret i evo sad je jedan čovek ubijen na tom mestu. Kako decu sada da pustim napolje - priča jedna meštanka Smedereva.

Podsetimo, telo Ž.I. (68) pronašao je rođak, kome se Ž.I. nije javljao na telefon. A kada je došao do lokala u kom je ubijeni živeo, zatekao je njegovo telo u lokvi krvi.

BONUS VIDEO