MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA SE PONOVO BUNI: "Ovo nije škola za mog sina!" NEVEROVATNO!


IZVOR: Republika - 19.09.2023 | 13:59


Zahtevi majke Koste Kecmanovića ne izostaju po ko zna koji put.

Foto: ATA Images, Facebook
MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA SE PONOVO BUNI: "Ovo nije škola za mog sina!" NEVEROVATNO!

Majka Koste Kecmanovića, koji je 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i radnika obezbeđenja, a ranio još petoro dece i nastavnicu istorije, sad traži da njen sin ne pohađa školu u koju je raspoređen od 1. septembra i da na osnovu njegovih prava treba da krene na redovnu nastavu. 

To je još jedan u nizu zahteva majke dečaka-ubice, koji su dosad za sina tražili, uprkos tome što je Srbiju zavio u crno, da mu se u klinici gde je smešten posle masakra omoguće korišćenje telefona, igrica i knjiga...

Foto: Republika.rs

Miljana Kecmanovića ulazi u stan u kome je doskoro živela

Kako nam je ispričao izvor blizak slučaju, Miljana Kecmanović konstantno ponavlja da njen sin zaslužuje da ide u školu, po modelu kao i sva deca.

- Ovo nije škola za mog sina, on mora da pohađa redovnu nastavu - priča majka maloletnog ubice, koja konstantno ponavlja, da dečak ubica na to ima zakonom i Ustavom zagarantovano pravo..

Podsetimo,1. septembra, dečak ubica postao je zvanično učenik osnovne škole "Dr Dragan Hercog" u Beogradu, a tu informaciju za naš portal potvrdio je Zoran Aleksić direktor te ustanove.

Podsetimo, majka dečaka ubice obratila se pre nekoliko dana institucijama sa zahtevom da se reši pitanje daljeg školovanja njeno dvoje dece. U pismu, majka dečaka ubice ne pominje tragediju u “Ribnikaru” nijednom jedinom rečju, već se obraća za pomoć navodeći da je situacija u kojoj je njena porodica složena.

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/kostas.wife

Kosta Kecmanović u školskoj klupi

U pismu, koje je vrlo šturo i nema nijedne emocije, ona konstatuje da mlađa ćerka, koja je kao i brat pohađala istu školu, ne može da nastavi školovanje u Ribnikaru, a da je sin na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

Kosta Kecmanović je stravičnog 3. maja upao u školu naoružan očevim pištoljima i Molotovljevim koktelima i počeo krvavi pohod u hodniku, gde je ubio čuvara škole i drugarice koje su bile dežurne. Potom je nastavio da puca po drugarima iz VII/2 na času istorije. Nakon toga se u dvorištu predao policiji. Krvavi plan pravio je mesec dana i sastavio spisak drugara koje želi da pobije. Sada je u bolnici, gde ga veštače psiholozi i psihijatri. Čeka se rezultat njihove stručne analize da bi se odredile mere koje će biti preduzete protiv njega.

BONUS VIDEO: