OVU POLICAJKU OPTUŽUJU DA JE DOJAVILA NERMINU DA GA JE ŽENA PRIJAVILA: Rodbina ubijene Nizame zagrmela, i službenicu MUP krive za njenu smrt (FOTO)


IZVOR: Republika, S.S. - 13.08.2023 | 12:03


Rodbina ubijene Nizame optužuje policajku za pomoć monstrumu

Foto: Facebook
OVU POLICAJKU OPTUŽUJU DA JE DOJAVILA NERMINU DA GA JE ŽENA PRIJAVILA: Rodbina ubijene Nizame zagrmela, i službenicu MUP krive za njenu smrt (FOTO)

Dva dana nakon stravičnog masakra u Gradačcu, kojI potresa ceo region, osvanule su nove informacije o monstrumu Nerminu Sulejmanoviću, koji je u smrt odveo suprugu Nizamu Hećimović, kao i oca i brata bivše devojke Džengiza i Denisa Ondera.

Ubica je Nizamu usmrtio u petak u uživo prenosu na društvenoj mreži Instagram, rekavši joj da je to zbog toga što ga je prijavila policiji za nasilje.

Društvenim mrežama danas kruže brojne objave o tome kako je monstrum saznao ko ga je prijavio policiji, a među njima su i sestra i sestričina stradale Nizame, koje, takođe, tvrde da je policajka Dž.S. zaposlena u stanici Gradačac na dan Nizamine prijave, 7. avgusta, javila Nerminu ko ga je i zašto prijavio.

Pored tih stravičnih optužbi, građani Gradačca tvrde i da je ta policajka bila u vezi sa Nerminom.

- Moju tetku nije ubio samo Nermin, nego i ona zajedno s njim - napisala je Nizamina sestričina na svom Fejsbuku uz fotografiju policajke Dž.S.

Na bosanskoj policiji ostaje da proveri i ove tvrdnje, kao i druge okolnosti koje su dovele do zločina. Juče je uhapšeno 40 ljudi zbog podržavanja monstruma na društvenim mrežama tokom prenosa masakra na Instagramu.

BONUS VIDEO: