DOBRO JE DA DECA NISU NASTRADALA, OVO JE VELIKA TRAGEDIJA: Oglasio se rođak nakon stravične nesreće kod Nove Varoši u kojoj je poginula MAJKA ČETVORO MALIŠANA!


IZVOR: Republika - 23.07.2023 | 14:28


Žena koja je sedela na mestu suvozača u "volksvagenu turan" preminula je od zadobijenih poveda, a pet povređenih je prebačeno u bolnicu u Prijepolju.

Foto: facebook
DOBRO JE DA DECA NISU NASTRADALA, OVO JE VELIKA TRAGEDIJA: Oglasio se rođak nakon stravične nesreće kod Nove Varoši u kojoj je poginula MAJKA ČETVORO MALIŠANA!

Beograđanka koja je juče poginula u saobraćajnoj nesreći kod Nove Varoši je Ivana Đ. J. (41), majka četvoro dece.

Kako Kurir saznaje, Ivana se kobnog dana sa suprugom i decom vraćala iz Crne Gore za Beograd.

- Mi smo u šoku, ja ne znam šta da kažem. Vraćali su se kući, za volanom je bio Ivanin suprug, ona je bila na mestu suvozača, deca su sedela pozadi. Sve je bilo u redu, njen muž vozi pažljivo i normalno. U jednom trenutku ih je otpozadi udario taj auto, oni su sleteli u reku. Ivana je nastradala - ispričao je za Kurir jedan rođak ove porodice.

Kako dodaje, Ivanin muž je sada ostao sam sa četvoro dece.

- Dobro je da deca nisu nastradala, i ovo je velika tragedija - dodao je naš sagovornik. POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, do nesreće je došlo kada je L.T. (26) vozač putničkog automobila "škoda", beogradskih tablica, iz pravca Bistrice ka Novoj Varoši preticao vozilo "volksvagen turan", u kom je bila porodica iz Beograda, na mestu gde je zabranjeno preticanje saobraćajnom signalizacijom, i nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom udario u zadnji deo "turana" usled čega su oba vozila sletela u korito reke Bistrice. Oba vozila su beogradskih tablica.

Foto: RINA

 

Žena koja je sedela na mestu suvozača u "volksvagenu turan" preminula je od zadobijenih poveda, a pet povređenih je prebačeno u bolnicu u Prijepolju. Nad vozačem "škode" L.T. određeno je zadržavanje do 48 sati, a nakon toga će uz krivičnu prijavu biti predate Višem javnom tužilaštvu u Užicu. On se sumnjiči da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

BONUS VIDEO: