ASTROLOG ANALIZIRAO ŠTA POVEZUJE KOSTU, ZORANA MARJANOVIĆA I UBICU MALE TIJANE: Monstrumima je ovo zajedničko, brojevi su previše JEZIVI da bi bili slučajnost!


IZVOR: Mihajlo ŽILOVIĆ - 18.05.2023 | 13:08


Astrolog je analizirao na osnovu datuma rođenja najvećih srpskih ubica njihove skolonosti, pa objasnio zašto je došlo do jezivih zločina Koste Kecmanovića, Dragana Đurića i Zorana Marjanovića.

Foto: MUP, E Stock, Shutterstock
ASTROLOG ANALIZIRAO ŠTA POVEZUJE KOSTU, ZORANA MARJANOVIĆA I UBICU MALE TIJANE: Monstrumima je ovo zajedničko, brojevi su previše JEZIVI da bi bili slučajnost!

Zoran Marjanović, Dragan Đurić i Kosta Kecmanović su neverovatnim zločinima šokirali i zaledili Srbiju i regio, a može se reći i svet. Portal Republika.rs sada otrkiva da su ubice Jelene Marjanović, male Tijane i devetoro dece i radnika obezbeđenja u školi na Vračar veoma slični. Njihovi profili ličnosti se u mnogome podudaraju, a interesantna je i činjenica da su svi rođeni u julu i to u razmaku od 10 dana gledajući dane rođenja u mesecu.

Astrolog Branka Popović je za portal Republika.rs otkrila da datumi njihovih rođenja govore kako se radi o sebičnim ljudima, koji ako ne drže stvari pod kontrolom "bukvalno pucaju". 

Naime, Zoran Marjanović je rođen 20. jula 1978. godine, Dragan Đurić koji je poslao Tijanu Jurić u smrt rođen je 22. jula 1980. godine, a Kosta Kecmanović 30. jula 2009. godine.

- Sva trojica su rođena u julu, veoma su slični i sebični, vole da drže stvari pod kontrolom i imaju jak ego, ali ono što bi moglo da ih poveze je narcisoidni poremećaj ličnosti. Oni su imali emocije samo za sebe - kaže astrolog Popović.

Foto: ATA Images/Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Zoran Marjanović

Kako naša sagovornica pojašnjava, Kosta Kecmanović je Lav-Ovan sa mesecom u Strelcu, što na prvi pogled može dati snažnu i jaku ličnost kojoj je naglašen takmičarski duh, ali njegove prepreke za dalje napredovanje su bili svaki kiks i greška koju je imao.

- Nije mogao da podnese poraz, a iznad svega je želeo popularnost i centar pažnje. I najmanji komentar je doživljavao katastrofalno i na neki način imao sadističke ambicije - kaže Popović i dodaje:

- Prema položaju planeta je imao problema sa majkom i osećanjima generalno, imao je lošu komunikaciju sa njom i nije mogao da kanališe svoje ponašanje prema njoj. Verovatno je bio arogantan i mislio da je bolji od drugih i da zato ima veća prava, pa je želeo da kazni sve one koji misle suprotno ili to pokazuju. On je ipak dete i možda da je emotivno sazreo ne bi došlo do ove nezapamćene tragedije. Imao bi sugurno težak karakter, bio uspešan, ali poznajemo mnogo ljudi koji ga imaju.

Foto: Printscreen/Facebook/Dragan Djuric

Dragan Đurić

Kako dalje objašnjava, Dragan Đurić, koji je ubio Tijanu, ima naznake psihopatske ličnosti i odsustvo emocija prema drugima, bio je prilično svadljiv, nagao i osetljiv na bilo kakav komentar koji bi mu drugi uputili.

- Bio je sklon porocima i nemoralu i to je verovatno presudilo da takva osoba u nekom momentu dobije pomračenje svesti i uradi nešto ovako strašno. 

Prema rečima naše sagovornice, Zoran Marjanović je Rak u horoskopu.

- Kod njega se vidi popularnost i posvećenost poslu i detaljima. Verovatno je bio sklon analizi, ali i da drži stvari pod kontrolom. Bio je veoma tačan, proračunat, precizan i odgovoran, možda pomalo čudan i ekscentrican. Ono što je veoma loše kod njega i što se na prvi pogled vidi je stradanje kroz ljubav i porodicu. Očigledno to nije mogao da izbegne. 

Da podsetimo, Zoran Marjanović je osuđen za ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine. Naime, on je sa Jelenom i ćerkom Janom došao do nasipa u Borči, gde je Jelena u jednom trenutku otišla da džogira. U naredbi za sprovođenje istrage stoji da se u periodu od 16.49 do 17.30 odvojio od Jane, otrčao do Jelene i nasmrt je pretukao. Ceo zločin, kako piše u naredbi, trajao je 10 minuta, koliko je Jana čekala na početku nasipa dok joj je otac ubijao majku.

Dragan Đurić je  monstrum koji je u noći između 25. i 26. jula 2014. godine oteo, silovao i svirepo ubio Tijanu Jurić koja je tada imala samo 15 godina. Dvadeset i pet minuta iza ponoći. Blizina vojvođanskog sela Bajmok. Na jednom seoskom putu Tijana je nestala u mraku, u rukama psihopate Dragana Đurića. Na putu, u prašini, ostala je samo njena bela patika koja je slutila na zlo. Dvanaest dana kasnije, tačnije, 7. avgusta, pronađeno je njeno telo na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, Nikola Mutić

Kosta Kecmanović

Kosta Kecmanović je dečak ubica koji je 3. maja ove godine izvršio masakr u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devet svojih drugova i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića. Naime, Kosta je upao u školu kobnog dana u 8.40 i sa vrata pucao u čuvara koji je podlegao povredama. U holu škole je ubio tri devojčice, a onda pokolj nastavio u kabinetu istorije gde je ubio petoro i više ranio, među kojima je i nastavnica Tatjana Stevanović. Povredama je dvanaes dana kasnije podlegla i devojčica Angelina Aćimović, čime se broj žrtava popeo na 10.

BONUS VIDEO