BIO JE NEPRIRODNO MIRAN, NIKAD GA NISAM SRELA NASMEJANOG: Žena koja poznaje porodicu otkriva nove detalje o dečaku ubici - nikada nije išao "da bleji sa ekipom"


IZVOR: Republika - 04.05.2023 | 13:01


Otac je dečaka Kostu Kecmanovića redovno vodio u streljanu, godinama, i to da vežba pucanje na pokretnim metama, a onda...

Foto: Youtube. Facebook
BIO JE NEPRIRODNO MIRAN, NIKAD GA NISAM SRELA NASMEJANOG: Žena koja poznaje porodicu otkriva nove detalje o dečaku ubici - nikada nije išao "da bleji sa ekipom"

Dečak Kosta Kecmanović (14) izvršio je juče krvavi pir u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja u ovoj obrazovno-vaspitnoj ustanovi.

Kako smo ranije pisali Kosta Kesmanović je iz ugledne beogradske porodice. Otac Vladimir Kecmanović mu je poznati doktor, specijalista radiologije, a majka Miljana Kecmanović asistent na Biološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Dečak je takođe bio odličan učenik, išao je na takmičenja i želeo da postane astrofizičar.

Kako saznaje portal Republika.rs od jedne žene koja je poznavala porodicu, otac Vladimir je bio odmeren, gospodin, perfekcionista.

- Mali je imao psa, često ga šetao, bio neprirodno miran, odmeren i on, persirao svima, i ne sećam se da sam ga ikad srela nasmejanog - kaže poznanica porodice Kecmanović za portal Republika.rs.

Otac je dečaka redovno vodio u streljanu, godinama, i to da vežba pucanje na pokretnim metama.

- Bio na nekom potpuno drugom nivou od dečjeg, kao da je bio odrasla osoba a ne klinac. Jednostavno nije se ponašao kao dete, da "bleji sa ekipom" napolju, da igra fudbal ispred zdrade... - kaže naša sagovornica.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je krenuo u krvavi pohod u 8.40 kada je upao u svoju osnovnu školu. Sa vrata je iz pištolja pucao u radnika obezbeđenja, a onda ustrelio još tri devojčice.

Zločin je nastavio u obližnjem kabinetu za istoriju gde je ubio pet učenika svog odeljenja i ranio više njih. Tom prilikom ranio je i nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović.

BONUS VIDEO