Reagovanje Dalibora Bogdanovića Boće


IZVOR: Republika - 30.03.2023 | 01:43


Redakciji portala Republika prosleđen je reagovanje Dalibora Bogdanovića Boće, na nekoliko tekstova koji su objavljeni na našem portalu.

Foto: shutterstock
Reagovanje Dalibora Bogdanovića Boće

U dopisu se navodi da Bogdanović reaguje na tekstove "Šef sa granice pomaže ubici u zatvoru: Šok na suđenju u Višem sudu u Novom Sadu", "Saznajemo, pokrenuta istraga! Racija u zatvorskim ćelijama, istražuje se ko je Boći dostavio telefon", "Ekskluzivno: Evo koju poruku je Boća poslao iz zatvora", "Jandrić zapošljavao Boćine rođake! Otkrivamo šemu kako je Bogdanović dobijao telefone u ćeliji: Čuvari u panici", "Panika među čuvarima! Boća odlučio da propeva: Sve ću reći, s kim sam radio i šta" i "Boći pomagale dve žene? Proširuje se istraga za ubistvo MMA borca - njihova uloga je ključna".

U dopisu se navodi navodi izneti u pomenutim tekstovima nisu istinite i da je jedina tačna informacija ta da se Dalibor Bogdanović nakon što se saznalo da se sumnjiči za ubistvo oštećenog Uroša Stefanovića dobrovoljno i bez advokata predao policijskim službenicima PU Novi Sad.