SUROVA SUDBINA DETETA SA ZVEZDARE: "Gajili" je narkomani, majka joj ubila babu, a kada je otac dobio starateljstvo NASTUPA PAKAO (FOTO/VIDEO)


IZVOR: Republika - 27.03.2023 | 13:28


L. P. sa Zvezdare ima osam godina, a od najmlađih dana se suočila sa surovom sudbinom.

Foto: Dragan Kadić
SUROVA SUDBINA DETETA SA ZVEZDARE: "Gajili" je narkomani, majka joj ubila babu, a kada je otac dobio starateljstvo NASTUPA PAKAO (FOTO/VIDEO)

Žena I. L, koja je prijavila nasilje u Policijskoj stanici Palilula, otkrila je jezivo zatočeništvo oca U. P. nad ćerkom L. P. na Zvezdari. Muškarac je dete držao zaključano u stanu u Ulici Ružice Sokić. Portal Republika.rs otkriva da je sudbina deteta oduvek bila surova, jer joj je majka optužena za ubistvo bake, te je nakon presude ležala u psihijatrijskoj ustanovi, kada je otac i dobio starateljstvo nad njom.

Devojčica L. P. je rođena 2015. godine, a od najmlađih dana se suočila sa surovom sudbinom.

Kako saznajemo, njena majka je bila na psihoaktivnim supstancama i lišila je života svoju majku. Nakon presude, žena je bila izolovana u psihijatrijskoj ustanovi gde se lečila, a nakon lečenja je, kako kaže naš izvor, iščezla.

Ipak, jedan od komšija iz zgrade strave u Ulici ružice Sokić na zvezdari gde je devojčica zlostavljana kaže da je video ženu pre nekoliko godina da se svađa ispred objekta sa U. P. i da je čuo da se raspituje o detetu.

Otac U. P. za kojim se sada traga zbog zlostavljanja devojčice je starateljstvo nad ćerkom dobio nakon presude ženi za ubistvo.

Kako portal Republika.rs saznaje, i otac, a i njegova sadašnja nevenčana žena, su najčešće pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. POGLEDAJ GALERIJU

Da podsetimo, komšije su godinama prijavljivale mučenje deteta, a izvor za portal Republika.rs kaže da su sve znali. 

- Čuli smo zapomaganje deteta i jauke i prijavljivali smo to policiji, ali patrole su dolazile do stana, a do sada nikada unutra nisu uspele da uđu - kažu komšije za portal Republika.rs.

- Za sti godine sam tri put zvao policiju, jer sam čuo dečje zapomaganje kroz prozor kupatila, ali nikada do sada nisu mogli da provale unutra - kaže još jedan naš sagovornik iz zgrade.

 

 

Dve policajke bile su uporne i nabavile nalog, te u saradnji sa tužilaštvom provalile su u stan, a tamo zatekle jeziv prizor - dete je bilo u kadi na samrti.

- Devojčica je ležala u kadi na samrti. Izgledala je kao dete iz Etiopije. Nije znala ni da govori, veruje se da nikada nije bila napolju - navodi dobro obavešteni izvor za portal Republika.rs.

 

 

Za ovaj jezivi slučaj se saznalo kada je žena I. L. u Policijskoj stanici Palilula prijavila nasilje u porodici nad njom, a došla je sa vidnim povredama u predelu nosa i podlivima ispod oba oka.

Tada je priznala i da zna da U. P. koji je bio nasilan drži pod ključem ćerku u stanu na Zvezdari.

BONUS VIDEO